heliosek Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Mam rivę tnt 2 M64 na Athlonie 1.7 @ 2.2 128 Mb DDR 333 Soltek SL-75DRV5 na Win Xp Pro. Jakie detonatory będą najlepsze dla tej karty?? Co prawda ściągnałem najnowsze, ale nie jestem pewien co do ich kompatybilności. Wiem, wiem. Powinienem zmienić kartę :) i dodać pamięci. Lecz chodzi mi o najlepszy skok wydajności przy użyciu sterownikófff. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 1. szukaj - było o sterownikach 2. nie ten dział - masz "sterowniki i oprogramowanie" 3. różnica prawie żadna 4. szukaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Na wszystkich detonatorach róznica w granicy błedu. Na win 2000/XP bardzo dobrze działają 44.03. Najgorsze wersje to 40.xx do 42.xx. Powodują błedy na niektórych grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...