kzkmu Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 kUPUJE KOMPUTER I NIE WIEM CZY TA PLYTA SIE NADA (szczerze to sadze ze jest super ale ktos mi poradzil bym spytal tutaj wiec działam)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 kUPUJE KOMPUTER I NIE WIEM CZY TA PLYTA SIE NADA (szczerze to sadze ze jest super ale ktos mi poradzil bym spytal tutaj wiec działam)? Kup Abit IC7 lub IC7-G - lepiej na niej podkrecisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Ja mam Asusa jak w podpisie i procesor na 3,2GHz przy napięciu rdzenia 1,6V a pamięci idą na 212MHz(424DDR) z PAT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 OT: niezly sprzecik masz Bomarek, taki config to mi sie podoba :) a co do plytki z tematu: no fajna fajna, ale "troche" droga. wg mnie przesada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 dzięki M79,lubie mieć dobre zabawki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Ja mam Asusa jak w podpisie i procesor na 3,2GHz przy napięciu rdzenia 1,6V a pamięci idą na 212MHz(424DDR) z PAT bez przesady, na plycie z podpisu ja ciagne 3,7GHz przy 1,6V. Czy to znaczy ze ona jest lepsza? :? dobrze wiesz ze to zalezy od CPU, a nie mobo ( duuuzo mniejszym stopniu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkmu Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Własnie ic7-g chcialem najpierw ale GA ma szescio fazowy zasilacz a nie cztero jak Abit wiec tez chyba sie niezle kreci szczegolnie ze FSB 200-355 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 przez chwile hcialem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> GA ale jak zobaczylem ic7-g zmienilem zdanie wez se abit'a tanshy chyba ze cena nie ma znaczenia dla ciebie, a na abicei tesh dobrze pokrecish... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Własnie ic7-g chcialem najpierw ale GA ma szescio fazowy zasilacz a nie cztero jak Abit wiec tez chyba sie niezle kreci szczegolnie ze FSB 200-355 A ja mam tylko 3 i wykrecam 300MHz. Za czasow E7205 testowalem GA z 6scio fazowym i Asusa z 3fazowym. Asus krecil sie znacznie lepiej (166MHz vs 175MHz). Na obecna chwile nie ma to znaczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...