BIZON5 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Potrzebuje pomocy osoby która zna się na komputerach i mogłaby mi pomóc złożyć komputer szczególnie pod grę CS:GO. Nie znam się za bardzo , ale gotowe zestawy , które znajdują się na nie których stronach bądź poradnikach nie są najlepsze dlatego prosiłbym o pomoc w złożeniu takiego zestawu od podstaw. Moge przeznaczyć na całość do 3500zł. Zależy mi na komputerze który będzie wydajny do gry cs:go dlatego też liczy się dobry procesor oraz karta graficzna która była by wstanie utrzymać stałe 300 fps. Ostatnio kupiłem cały zestaw ze strony i sie okazało że komputer nie był najlepszy i z czasem zasilacz stał się za słaby co spowodowało problemy. Licze na wasza pomoc :) dodam jeszcze że w zestawie mile chciałbym aby znajdowało się jakieś chłodzenie oraz dysk ssd Edytowane 5 Września 2017 przez BIZON5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 Sprawdzałeś polecane zestawy na PPC ? Jak to ma być sama skrzynka bez peryferiów to za 3 500 zł proponuję taki zestaw - Ryzen R7 1200 , 8GB ram 3000 mhz , GTX1060 6GB , zasilacz 450 W od firmy Thermaltake , dysk 1TB i nagrywarka DVD . Koszt zestawu to ~2900 zł , do tego SSD np. Samsung 850 EVO 250GB i jakaś buda np. Zalman Z3 Plus lub SPC Gladius M35W . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 na pewno r3 1200 wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tikeri Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 na pewno r3 1200 wystarczy? Ze wszystkim wymaxowanym w 1080p wyciąga średnio ponad 200fps, do stabilnych 300 trochę brakuje, ale po obniżeniu ustawień powinno być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 czyli nie wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...