jonas Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 A może by tak ktoś w moje Pentium 2 zainwestował, a? :> Senior B3T0N, zostaw to na parę miesięcy. Przez ten czas ktoś wymyśli sposób na chłodzenie kompa piaskiem, krwią czy moczem wielbłąda chorego na nerki, narobisz sobie zaległości jeśli o części chodzi i wtedy z dziką rozkoszą rzucisz się w wir wymiany tego czy owego. To trochę tak, jak z samochodami - każdy ma już szyby zalepione ciemną gazetą, kradzione alufelgi, bezsensowne spojlery, wiejskie naklejki, niebieskie światełka i grubego fallusa rury wydechowej. A potem zniechęcenie, że wszyscy mają tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ech.... nie raz mialem takie (wrecz samobujcze) mysli zeby przerwac to ale zawsze wracalem:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 no to dawajcie łaczmy sie ja o godziny rzuciłe paenie w lodówce już nic nie ma do jedzenia a mi sie dopiro ssanie włącza qrde no ale bede twardy wy też możecie wystarczy chcieć ;-) co do rzucania palenia to juz wiele razy probowalem i jestem za miekki, zeby je rzucic. nie mam takiej motywacji. co do czyszczenia lodowki przy rzucaniu to jest tragedia, wystarczylo "pare chwil" i moja lodowa (wys. 195cm!!!) byla praktcznie pusta, co sie dalo zjesc to zniknelo :lol: Zycze powodzenia i wytrwania w swoim postanowieniu. Ja wlasnie rzucilem 13.06 Narazie sie trzymam i jest spoko. Tylko 4 kg przybylo. Wiec nie jest zle. Ja dalem rade, to i Wy dacie rade! 3mam za was kciuki. dzieki i nawzajem już nie pale całe 17 godzin i drgawki mi juz przeszły ;-) w lodówie pusto a przytyć mi sie przyda bo mam niedowage ;-) przez kompa nerwy i szkołe hehehe trzymajmy sie :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 MaKaR bedzie dobrze :P Ja - na razie - przystopowalem z wtapiania kasy w hardware, przezucilem sie na fotografie cyfrowa, ale to jeszcze drozszy sport :) Tak zle, tak nie dobrze, chyba zaczne katalogowac robaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ja jak wroce do domciu po wakacjach, to wladuje "troche" kasy w kompa i bedzie koniec. A za reszte klasy bede sobie wakacje odbijal w klubach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ja jak wroce do domciu po wakacjach, to wladuje "troche" kasy w kompa i bedzie koniec hyhy, sam sie oszukujesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Ja jak wroce do domciu po wakacjach, to wladuje "troche" kasy w kompa i bedzie koniec hyhy, sam sie oszukujesz :P Dokladnie. Sam to sobie wiele razy obiecalem, i ................... doopa. Kazdy grosz jaki moglem dorwac pakowalem w kompa. Jezeli chcesz to "rzucic" to musi to byc calkowite, tak jak z paleniem. Ja jak ||Falcon|| zaczelem topic kase w fotografie cyfrowa, tez kosztuje, ale nie bede podkrecal aparatu, modowal go, ani zmienial chlodzenia, wszystko default i tyle. W zasadzie jak kupisz all to juz zostaje tylko foty cykac i sie z nich cieszyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 nie bede podkrecal aparatu, modowal go, ani zmienial chlodzenia, wszystko default i tyle.reed a gdyby tak wymienic led na niebieskiego ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 hoho ale hardcore :) moze zalozymy dzial walki z uzalenieniami od internetu oraz hardwaru? oraz tak jak w kasynie: BANY na wlasne zyczenie :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 nie bede podkrecal aparatu, modowal go, ani zmienial chlodzenia, wszystko default i tyle.reed a gdyby tak wymienic led na niebieskiego ? :D Jak hardcore, to hardcore. :x Nawet LEDa nie rusze :!: Jedyne ustepstwo to wypasiony futral :wink: ale okienka nie wstawilem, nadal jest i bedzie taki jak go z fabryki puscili. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Widze ze za pstro siedzieliscie przy kompach :D Ktos mnie obszydzil na modyfikacjach, ze moj mod trwa zbyt dlugo (ponad pol roku juz w sumie), ale to jest wlasnie moj sposob. Robie to, co chce, w takim zakresie, ze nie przeszkadza mi to w normalnym funkcjonowaniu... Wszyscy sa zadowoleni(w tym ja). Modding mi sie predko nie znudzi, bo jezli cos sie dobrze rozlozy w czasie, to nie czuc nawet ze wywalilo sie w przerobki juz 500 zeta- sporo kasy, ale wiem ze dobrze ulokowanej, i bez uszczerbku dla mnie. Moja rada- nie rezygnujcie z modow, tylko je ograniczcie. Wyjdze wszystkim na zdrowie- szczegulnie wam. Howgh! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...