Skocz do zawartości
B3T0N

KOŃCZYĆ Z TYM ???

Rekomendowane odpowiedzi

A może by tak ktoś w moje Pentium 2 zainwestował, a? :>

Senior B3T0N, zostaw to na parę miesięcy. Przez ten czas ktoś wymyśli sposób na chłodzenie kompa piaskiem, krwią czy moczem wielbłąda chorego na nerki, narobisz sobie zaległości jeśli o części chodzi i wtedy z dziką rozkoszą rzucisz się w wir wymiany tego czy owego.

To trochę tak, jak z samochodami - każdy ma już szyby zalepione ciemną gazetą, kradzione alufelgi, bezsensowne spojlery, wiejskie naklejki, niebieskie światełka i grubego fallusa rury wydechowej. A potem zniechęcenie, że wszyscy mają tak samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to dawajcie łaczmy sie ja o godziny rzuciłe paenie w lodówce już nic nie ma do jedzenia a mi sie dopiro ssanie włącza qrde no ale bede twardy wy też możecie wystarczy chcieć ;-)

co do rzucania palenia to juz wiele razy probowalem i jestem za miekki, zeby je rzucic. nie mam takiej motywacji. co do czyszczenia lodowki przy rzucaniu to jest tragedia, wystarczylo "pare chwil" i moja lodowa (wys. 195cm!!!) byla praktcznie pusta, co sie dalo zjesc to zniknelo :lol:

Zycze powodzenia i wytrwania w swoim postanowieniu.

Ja wlasnie rzucilem 13.06 Narazie sie trzymam i jest spoko. Tylko 4 kg przybylo. Wiec nie jest zle.

Ja dalem rade, to i Wy dacie rade!

3mam za was kciuki.

dzieki i nawzajem już nie pale całe 17 godzin i drgawki mi juz przeszły ;-) w lodówie pusto a przytyć mi sie przyda bo mam niedowage ;-) przez kompa nerwy i szkołe hehehe trzymajmy sie :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak wroce do domciu po wakacjach, to wladuje "troche" kasy w kompa i bedzie koniec

hyhy, sam sie oszukujesz :P

Dokladnie.

Sam to sobie wiele razy obiecalem, i ................... doopa.

Kazdy grosz jaki moglem dorwac pakowalem w kompa.

Jezeli chcesz to "rzucic" to musi to byc calkowite, tak jak z paleniem.

Ja jak ||Falcon|| zaczelem topic kase w fotografie cyfrowa, tez kosztuje, ale nie bede podkrecal aparatu, modowal go, ani zmienial chlodzenia, wszystko default i tyle.

W zasadzie jak kupisz all to juz zostaje tylko foty cykac i sie z nich cieszyc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie bede podkrecal aparatu, modowal go, ani zmienial chlodzenia, wszystko default i tyle.

reed a gdyby tak wymienic led na niebieskiego ? :D

Jak hardcore, to hardcore. :x

Nawet LEDa nie rusze :!:

Jedyne ustepstwo to wypasiony futral :wink: ale okienka nie wstawilem, nadal jest i bedzie taki jak go z fabryki puscili. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze za pstro siedzieliscie przy kompach :D

Ktos mnie obszydzil na modyfikacjach, ze moj mod trwa zbyt dlugo (ponad pol roku juz w sumie), ale to jest wlasnie moj sposob.

Robie to, co chce, w takim zakresie, ze nie przeszkadza mi to w normalnym funkcjonowaniu... Wszyscy sa zadowoleni(w tym ja). Modding mi sie predko nie znudzi, bo jezli cos sie dobrze rozlozy w czasie, to nie czuc nawet ze wywalilo sie w przerobki juz 500 zeta- sporo kasy, ale wiem ze dobrze ulokowanej, i bez uszczerbku dla mnie.

Moja rada- nie rezygnujcie z modow, tylko je ograniczcie. Wyjdze wszystkim na zdrowie- szczegulnie wam.

Howgh!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi