netti Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Witam poszukuje mikrofonu do 100 zł. Od mikrofonu nie oczekuje jakiejś bardzo dobrej jakośći ale żeby moje słowa były zrozumiałe (w moim obecnym mikrofonie jest to tragedia) i żeby nie piszczał po 2 tygodniach. Myślałem nad Trust Madell ale w internecie nie zlazłem recenzji więc nie wiem co o nim myśleć. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 http://www.audiofanatyk.pl/polecane-mikrofony-do-pc-i-malego-studia/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostman Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 ja mam mikrofon tracer trs-mc v3 jest bardzo dobry, kosztował 36 zł i jak chcesz to możemy się zgadać na jakąś konwersację skype sprawdzisz czy słychać dobrze czy szumy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...