Dzidzia Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Za 3 dni wyjeżdżam na miesiąc na wakacje (ale zopowiada się że to miesiąc bez kompa ) 8O długo się nie zastanawiając stwierdziłem że musze coś na to poradzić ale co play'a nie mam GBA tez nie nieby jest nokia komunikator ale to nie PC więc co kompa do walizki :?: :?: A tak :twisted: :twisted: :twisted: :!: Jest jeszcze miejsce(w walizce) na LCD'ka 14" który pożycze od staszej z biura :P Ps:blok wygląda dziwnie bo jest zawinięty folią żeby mi miedziane lusterko nie zaśniedziało :lol: Ps:Oczywiście foty śą bez masy gąbek i "bombelków" które będą w walizce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Kogoś tu ładnie po.......liło po to sie jedzie na wakacje zebyb odpocząc od wszystkiego, cały rok siedze przy kompie i jeszcze na wakacje go brać chyba bym musiał upaśc na głowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Hmmmm.... LOOOOOOOOOOOOOL !!!!!! :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ehh ja tam nie mam takich problemow :) Bez kompa moge sie ejsc jaki czas(ale musze iec inne zajecia w tym czasie rzcez jasna :P) Ale jak musisz to spoko! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Dobre. Jak w trakcie "podróży" coś się zjebie, to będziesz miło wspominał te wakacje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 1. Hmm na zajecia pewnie nie bede narzekal . Ale według mnie komp jest swietnym lekarstwem na kaca kiedy juz nie masz ochoty ruszac sie z domu(ku) . 2. Co do transportu zamierzam zapakować wszystko solidnie (i zadbać o to żeby się nie zjebało ,boje się tylko o LCD ale jadąc samochodem nie powinno mu się nic stać . 3. Trzeci zarzut :P że mam nasrane i powinienem odpocząć hmm (patrz pkt 1) i ewentualnie bez kompa nie mając nic do roboty(deszcz albo co ) moge co najwyżej pooglądać TV (a tak opalam sobie DVX'y na które nie miałem czasu hehehe) Na koniec nie jade na wakacje żeby spędzic cały czas przed kompem poprostu wole go mieć na wszelki wypadek niż nie mieć go wcale . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ciekawy jestem co twoja starsza powie w pracy jak wroci z rozbitym LCD ale to juz nie twoja sprawa :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Dzidzia - to jest juz nalog ;) i sie nie tlumacz, ze to w razie czego... ;) rotfl... takiego czegos jescze nie widzialem ;) komp w walizce ;) Ty to se lepiej dziewczyne znajdz (moja wczoraj powiedziala, ze gdybym tak sie spakowal jak Ty, to by sie do mnie nie odzywala ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 :twisted: no comments :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 no niezle niezlejq tesh uwazam ze wakacje to raczej czas przeznaczony na odpoczynek :) zwlaszcza jak sie gdzies jedzie. no co nie znaczy ze nie bede przy swoim kompie majstrowal :twisted: hmm jademy w gory seq tylko zapakuje kompa do plecaka i mozemy ruszac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 hmmmm a moze wez jeszcze bude to ja sobie troche zmodujesz :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 w sumie macie racje, że wakacje to czas odpoczynku... (chyba jedyny okres kiedy można wlaśnie odpocząć od kompa!!!) Ale trzeba przyznać, że pomysł jest świetny ...i wykonanie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 jak dla mnie to wypasiona walizeczka :) jak jedziesz za granie to ciekawe co powiedza celnicy ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Ehehe choroba, daj spokój z kompem chociaż na ten miesiąc :lol: Odpoczniesz trochę nie po to sie jeździ na wakację żeby napier.. na komputerze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Dobre. Jak w trakcie "podróży" coś się zjebie, to będziesz miło wspominał te wakacje :lol: Zjebal się tylko win98 ale przezorny zawsze ubezpieczony(kopia katalogu win na drugim HDD'ku :twisted: ) :lol: Komp wrocil do swojej obudowy cały i zdrowy . Pozdrawiam wszystkich Tweak'owiczow spowrotem po urlopie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...