Skocz do zawartości
Dzidzia

Urlaub !! Co tu zrobić :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Za 3 dni wyjeżdżam na miesiąc na wakacje (ale zopowiada się że to miesiąc bez kompa ) 8O długo się nie zastanawiając stwierdziłem że musze coś na to poradzić ale co play'a nie mam GBA tez nie nieby jest nokia komunikator ale to nie PC więc co kompa do walizki :?: :?:

A tak :twisted: :twisted: :twisted: :!:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jest jeszcze miejsce(w walizce) na LCD'ka 14" który pożycze od staszej z biura :P

Ps:blok wygląda dziwnie bo jest zawinięty folią żeby mi miedziane lusterko nie zaśniedziało :lol:

Ps:Oczywiście foty śą bez masy gąbek i "bombelków" które będą w walizce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Hmm na zajecia pewnie nie bede narzekal . Ale według mnie komp jest swietnym lekarstwem na kaca kiedy juz nie masz ochoty ruszac sie z domu(ku) .

2. Co do transportu zamierzam zapakować wszystko solidnie (i zadbać o to żeby się nie zjebało ,boje się tylko o LCD ale jadąc samochodem nie powinno mu się nic stać .

3. Trzeci zarzut :P że mam nasrane i powinienem odpocząć hmm (patrz pkt 1) i ewentualnie bez kompa nie mając nic do roboty(deszcz albo co ) moge co najwyżej pooglądać TV (a tak opalam sobie DVX'y na które nie miałem czasu hehehe)

Na koniec nie jade na wakacje żeby spędzic cały czas przed kompem poprostu wole go mieć na wszelki wypadek niż nie mieć go wcale .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzidzia - to jest juz nalog ;) i sie nie tlumacz, ze to w razie czego... ;) rotfl... takiego czegos jescze nie widzialem ;) komp w walizce ;) Ty to se lepiej dziewczyne znajdz (moja wczoraj powiedziala, ze gdybym tak sie spakowal jak Ty, to by sie do mnie nie odzywala ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niezle niezlejq tesh uwazam ze wakacje to raczej czas przeznaczony na odpoczynek :) zwlaszcza jak sie gdzies jedzie. no co nie znaczy ze nie bede przy swoim kompie majstrowal :twisted: hmm jademy w gory seq tylko zapakuje kompa do plecaka i mozemy ruszac :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre.

Jak w trakcie "podróży" coś się zjebie, to będziesz miło wspominał te wakacje :lol:

Zjebal się tylko win98 ale przezorny zawsze ubezpieczony(kopia katalogu win na drugim HDD'ku :twisted: ) :lol:

Komp wrocil do swojej obudowy cały i zdrowy .

Pozdrawiam wszystkich Tweak'owiczow spowrotem po urlopie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi