Rosio Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 kupilem dzisiaj dziewczynie ta grafe i jest ona na czarnym pcb, ma pamieci hynixy 5ns, taktowanie 270/405 i szyna 128 bit, wie ktos moze byc jej producentem? BTW napewno nie jest to Prolink Soltek Gaiward Galaxy Pine Pny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Hmmmm, nie jest to też albatron, bo ma błękitne Kumpel ma czarnego MX400 i jest to MINT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Jesteś pewien że to nie GALAXY? Spójrz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 To może być jakiś Dream, Powercolor, Xelo, InsideTNC czy inny podobny śmieć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Jesteś pewien że to nie GALAXY? tak bo ma inny radiator na gpu i nie ma radiatorow, kolesiowi od ktorego ja kupilem, sprzedali w sklepie jak prolinka ultra 8O :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 QDI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 QDI? hmm bardzo podobne ale zauwazylem ze ta moja ma wentylatorek Evercoola (czarny) eh chyba sie nie dowiem co to za wynalazek w kazdym badz razie karta jest ok i wytdajniejsza od sprzedawanej teraz przeze mnie gf2 ti :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 szkoda tylko ze nvidia poszla na lewizne i nie zaimplementowala kompletu shaderow :/ to bylaby mial karta dla srednio wymagajacego klienta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ale i tak bardziej się opłaca kupić MX440 niż GF2Ti bo: - jest szybsza - lepiej się podkręca - bo jest gwarancja i można kręcić do czerwoności a jak padnie to noofka :) u mnie jest tylko 6500 3DM'01 ale proc niekręcony, mały przepływ w budzie i standardowo tylko 250/333. ale na GF2Ti taki wynik jest prawie nie do osiągnięcia. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 wiesz trudno porownywac karty ktore dziali taki okres czasu i ze 2 kategorie produktow :) ale fakt faktem - za ta kase niezly produkt ale co do tego ze jest az tak szybsza od 2ti to nie jest az tak pewne :) roznie to w testach wychdzilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 wiesz trudno porownywac karty ktore dziali taki okres czasu i ze 2 kategorie produktow :) ale fakt faktem - za ta kase niezly produkt ale co do tego ze jest az tak szybsza od 2ti to nie jest az tak pewne :) roznie to w testach wychdzilo nie mowie ze jest az tak szybsza tylko ze jest, na moje oko jakies 15-20% i jak na karte za 170 pln to uwazam to za dobry zakup. Poza tym jak gf2 ti wchodzil na rynek to kosztowal grubo ponad 1000 pln a gf4mx440 chyba cos w granicach 500-600pln :? Wtedy to lepiej oplacilo sie kupic uzywanego gf2 ti za 300 pln niz nowke gf4mx440 za 500 pln no ale teraz jak karty sa w takiej samej cenie (mowie o uzywanych) to chyba nie ma sie nad czym zastanawiac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 nom :) ale trzeba brac wszystko pod uwage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 mówimy o stanie na teraz :) ale ktoświe co to za firma na czarnym laminacie : bo wygląda czdowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 mówimy o stanie na teraz :) ale ktoświe co to za firma na czarnym laminacie : bo wygląda czdowo. Powiem, że mi się nudziło trochę wczoraj, i wrzuciłem w googla problem Rosia, i na czarnym PCB sporo firm wypuściło MX440. Z tego co pamiętam, był tam: QDI, do którego dałem foto InnoVision (pamięci też BGA, ale samsunga) Jaton S/U/M/A MX440 platinum- wow, ci wsadzili pamięci 3.6 ns, podejżewam, że ich MX440 bije 3TI w wydajności ASUS suite z AGPx8 tylko Palit ma takie czarno-bordowe, "przypalane", fajne nawet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Innovision badź Palit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 To może być jakiś Dream, Powercolor, Xelo, InsideTNC czy inny podobny śmieć... Dream i TNC to jedno i to samo, wiem bo mam. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...