B3T0N Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 tego szukam :D zachorowalem na to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Gdzies to widzialem, Juz wiem, w Media Markt w Gdansku(jak tam jeszcze bylem) A jak to dotykasz, to promienie przylegaja do twojej reki. Zajebioza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 a ile takie cosik fajne kosztuje ??? Mniej wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Jakis czas temu na allegro bylo pelno "magicznych kul" - zajrzyj, moze gosciu wciaz to sprzedaje i ma tez Twoj wzor w ofercie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14714228 hehhe fajna zabawka ale droga... ps. a gdzie masz zamiar to wpakowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Takie cos mozna samemu zrobic. Wiem bo zrobilem, koszt cos kolo 60zl moze troche więcej. Poszukaj w google jako lampa plazmowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Jakis czas temu na allegro bylo pelno "magicznych kul" - zajrzyj, moze gosciu wciaz to sprzedaje i ma tez Twoj wzor w ofercie. To chyba nie jest kula. Troszke inaczej to wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Jakis czas temu na allegro bylo pelno "magicznych kul" - zajrzyj, moze gosciu wciaz to sprzedaje i ma tez Twoj wzor To chyba nie jest kula. Troszke inaczej to wyglada. Zgadzam sie. Wydaje mi sie natomiast, ze dziala na tej samej zasadzie co w/w kule. A stad juz blisko do wniosku, ze czlowiek masowo sprzedajacy kule moze miec (od tego samego producenta?) podobny bajer o nieco innym niz kula ksztalcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 PANOWIE !! nie chodzi mi tutaj o kule , bo kule inaczej wygladaja - to jest plaskie i lepiej wyglada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Takie cos mozna samemu zrobic. Wiem bo zrobilem, koszt cos kolo 60zl moze troche więcej. Poszukaj w google jako lampa plazmowa powiedz jak to zrobilles - podaj jakiegos konkretnego linka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 takie cos zapodac z przodu obudowy :o albo w sciance :D to byl by wypas !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 takie cos zapodac z przodu obudowy :o albo w sciance :D to byl by wypas !! hehe na pewno do tego mi to nie posluzy - skonczylem z moddingiem - po prostu chce takie cos do pokoju - bardzo mi sie spodobalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Mój kuzynek zrobił coś takiego! tylko z użyciem żarówki. Banalna budowa, koszt też raczej nieduży. Wieczorem postaram się zapodać szczegóły! To naprawde super rzecz tylko troszku niebezpieczna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Mój kuzynek zrobił coś takiego! tylko z użyciem żarówki. Banalna budowa, koszt też raczej nieduży. Wieczorem postaram się zapodać szczegóły! To naprawde super rzecz tylko troszku niebezpieczna :wink: licze na Ciebie ze zapodasz :DD:D:D: bo cholernie sie na to napalilem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Szukalem na necie cewek tesli, i trafilem na opis takich kul plazmowych robionych z zarowek. Jeden z opisow tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Zrobilem to ze schematow ze strony http://nauka.bydnet.pl/projekty/plazma/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 fajna zabawka, ale najblizej gdzie widzialem to w jednym ze sklepow muzycznych w pradze :) ofkorz na sprzedaz. Zrobilem to ze schematow ze stronyhttp://nauka.bydnet.pl/projekty/plazma/index.htmlheh co link do HV to z tej strony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Mój kuzynek zrobił coś takiego! tylko z użyciem żarówki. Banalna budowa, koszt też raczej nieduży. Wieczorem postaram się zapodać szczegóły! To naprawde super rzecz tylko troszku niebezpieczna :wink: Jezeli chcesz to robic z zarowki (250W rulezz) to wystarczy do tego trafo 220/5000V Efekt zajebisty, tylko troszke trzeba uwazac zeby nie "sqblo" :wink: BTW, cewka Tesli jest oczywiscie lepszym rozwiazaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 heeh ja jaz na poczatku wieziałem ze to nei kula :? A zajebiste takie cos jest :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 walalo mi sie po dysku :P chyba nawet z tego samego sklepu to zrzucilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14714228 hehhe fajna zabawka ale droga... ps. a gdzie masz zamiar to wpakowac ? qrde,mam taka sama :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...