Lysek99 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witam! Mam problem z moim posranym netem lub nie wiem czym. Mam skoki pingu od rana do wieczora ( skoki do 1000, rzadko kiedy jest stabilne 50, cały czas powyżej 100), lagów jedynie nie mam około godziny pierwszej w nocy. Pytanie, czy są jakieś cudowne sposoby znachorów na takie dolegliwości czy jedyne co mogę zrobić to siedzieć, skrobać się po du**e i czekać do 1? Uprzedzam pytania: 1. Radiówka 2. Czy Wi-Fi jest włączone czy nie, jedno i to samo. 3. Nie pobieram nic w tle. 4. Pocieraczy też w trakcie nie oglądam. 5. Jestem podpięty kablem. 6. Podczas użycia komendy ping -t do jakiegokolwiek serwera, tylko co któryś ping jest podwyższony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zmienić dostawcę, najlepiej na net kablowy lub maltretować BOK swojego usługodawcy, pisać reklamacje, że nie da się używać, że opóźnienia masakrycznie niestabilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panteon Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Udalo sie naprawic? Mnie ostatnio trapia podobne problemy .. z perspektywy ISP wszystko jest oczywiscie w jak najlepszym porzadku .. a wina lezy po mojej stronie. To ciekawe bo nawet specjalnie instalowalem winde od nowa i to nic nie dalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...