Wojtekq91 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 Cześć, Mam pytanie odnośnie uTorrent'a, po reinstalacji Windows 10 kilka dni temu zainstalowałem najnowszą wersję uTorrenta 3.5.0 i mam z nim jeden uciążliwy problem. A mianowice, po uruchomieniu komputera i zalogowaniu się do Windows 10 uTorrent uruchamia się tak jak wyskakująca reklama, mogę go zminimalizować do tray'a, natomiast nie ma możliwości ustawić tego żeby od razu uruchamiał się do zasobnika. Od razu uprzedzam - grzebałem w msconfig, wszystko odpowiednio poustawiałem w uTorrencie i nic. Nigdy na żadnym komputerze nie miałem takiego problemu, a reinstalacji systemów zrobiłem mnóstwo i zawsze instalowałem na nich najnowszą wersję uTorrent. O co chodzi? Jak to obejść? Wyłączam automatyczny start w ustawieniach aplikacji, w msconfig a on i tak wyskakuje po uruchomieniu jak wredna reklama :). Jedynie wersja 2.x.x. działa normalnie, wcześniej na tym komputerze nie występował ten problem. Od razu uprzedzam - aplikację też kilka razy przeinstalowałem "od zera". Pozdrawiam, Wojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Mam tak samo (Win10) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Moi mili, pogońcie ten program w cholerę i zainstalujcie qBittorrenta. ;) Otwarte źródło, brak reklam, również lekki i akceptowany na większości prywatnych trackerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) uTorrent 2.2.1 nadal bardzo dobrze sobie radzi, a nie ma w nim jeszcze całego syfu reklamowego. Edytowane 27 Grudnia 2017 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtekq91 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2017 W uTorrent 2.2.1 brakuje mi kilku funkcji, przeszedłem na qBittorrenta i to będzie rozwiązaniem mojego problemu :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pribles Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) Polecam qBittorent - jest dużo szybszy i nie ma reklam ;-) Edytowane 2 Września 2018 przez Pribles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...