Gość Stanisław Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Witam, planuje zakupić nowy dysk twardy do mojego komputera stacjonarnego. Na komputerze stacjonarnym posiadam już jeden dysk ssd 950 PRO NVMe M.2, który jest już cały zapełniony (mimo tego, że mam na nim zaledwie kilka gier). Dlatego zamierzam kupić nowy dysk na którym będę przechowywał gry, muzykę filmy itp. Komputer ma system win 10. Moje wymogi to 1TB pamięci i cena maks 250 ziko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakarotosongo Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Toshiba p300 1 tb ? Jakies 180 zl kosztuje i zbiera dobre opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opie89 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Coś z WD Blue, np. bardzo dobry dysk 1 TB WD10EZRZ, w sferisie i zadowoleniu poniżej 200 zł. Dysk jak na hdd dość szybki, trwały, jeszcze żaden dysk z rodziny WD mnie nie zawiódł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 P300 za 170zł ewentualnie WD RED, droższy i wolniejszy ale za to cichy https://redcoon.pl/komputery/dysk-wd-red-1-tb-wd10efrx?utm_source=ceneo.pl&utm_medium=cpc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stanisław Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Czy kable do dysku trzeba kupić oddzielnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakarotosongo Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 Tak. Do plyty głównej powinienes miec dolaczony kabel sata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 Jak nie masz wolnego kabla SATA ( np. dołączonego do płyty ) to musisz go kupić , kabel SATA to wydatek kilku zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stormkiss Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 WD 1TB 7200obr. 64MB BLUE + 1 rok gwarancji Masz WD z dodatkową gwarancją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...