marcinkrakowski4 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 Witam serdecznie.wczoraj zamieniłem się z gościem procesorami. (Q9300 na e5430) zaktualizowałem bios pod moją płytę główną ze strony z modowaniem ( P965 neo-f V2) Wycialem 2 wypustki na sockecie , włożyłem stary e8400 .Działa , wkładam xeona i łapie zwieche na POST . Zamienialem sloty ram , ale to nic nie dalo . CMOS resetowany Nie wiem co mam zrobić żeby działało .Mogę prosić o pomoc ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinkrakowski4 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 ?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...