Skirol Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Witam, mam taki dylemat jak powyżej. Co wybrać, wiem że obie grafy są niezłe ale nie wiem którą wybrać ? Która będzie sprawiała mniej kłopotów :?: pomóżcie bo musze sie do jutra zdecydować :lol: dzięki komputer to : ASROCK K7TV2, axp 1,7+, 256 ddr 333 kingston Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Było do jasnej cholery !!! :evil: Nie możesz użyć opcji SZUKAJ :?: Tu masz jeden wątek i pytaj się więcej :arrow: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=365...&highlight=9100 Pozdro :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 poszukaj człowieku :!: dokładnie takie same pytania były ze 100 razy w ciągu miesiąca. przychodzi taki nowy na forum i nawet nie chce mu się przeczytać regulaminu i temaru o zakładaniu nowych wątków. użyj mózgu i wyszukiwarki to znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. myślenie nie boli, chociaż raz spróbuj to może ci się to spodoba. wielkie lol dla ciebie za lamerstwo, lenistwo i brak myślenia. REGULAMIN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Odowidałem na to więcej niż 100razy. Radeon jest wydajniejszy, ale są z nimi problemy głownie z komtybilnościa. Jak chcesz to kup radeona, jak chcesz mieć spokój to gf. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Dokładnie tak jak pisze Nicky <wiem bo testowałem na własnej skórze tyle że Radeon był Built By ATI> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Widać to jest nowy użytkownik i po takich postach zacznie używać opcji szukaj :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 A mi się wydaje że jeszcze nigdy nie było tematu o Radeon 9100 126 bit :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 A mi się wydaje że jeszcze nigdy nie było tematu o Radeon 9100 126 bit :D :D :D moze znowu jakis kastrat :wink: ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Etam to tylko 2bity mniej, to różnicz w wydajnośc będzie niezauważlna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 :lol: 2 bity dla fiskusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...