opolin Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 fajny ten artykul troszke fanatazji moze i jest ale bardzo fajnie jest napisany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Cytat fajny ten artykul troszke fanatazji moze i jest ale bardzo fajnie jest napisany Według mnie to artykuł jest napisany w sposoób jakby weterynarz pisał o hodowaniu pomidorków przez ogrodnika, który jest tak naprawdę listonoszem... wszystko pokręcone i troche sprzeczne z prawdą... bajka ...i ten "ścigant burak" kto to wymyślił ? Powinen dostać nagrode Darwina 8) Dla mnie porażka j/w napisałem. :wink: RSprotCars.Com CIekawa stronka 8) No i nowy Nissan Skyline GT-R R35 Concept Troche kosmiczny, starsza wersja lepszejsza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartson Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 W grze nie przerabiasz aut jak np. w NITTO Racing. Kierowanie autami nie daje przyjemności. lekkie wciśnięcie powoduje mocny skręt no i potem trudno jest wyprowadzić auto na wprost. Przeszedłem trochę tej gru a mam tylko dwa strzały nitro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 pograj troche dluzej, odblokuj nitro i scigacza to moze zmienisz zdanie A co do kierowania to czego sie mozna spodziewac po zrecznosciowce. Mi osobiscie nie przeszkadza, a grywalnosc IMHO extra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 kto co lubi :) moim zdaniem to czysty arcade :) ale lubie wyscigowki wiec i w to tez pogrywam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Cytat W grze nie przerabiasz aut jak np. w NITTO Racing. Kierowanie autami nie daje przyjemności. lekkie wciśnięcie powoduje mocny skręt no i potem trudno jest wyprowadzić auto na wprost. Przeszedłem trochę tej gru a mam tylko dwa strzały nitro. Jak jedziesz za samochodem to rośnie ci taki pasek po prawej stronie i to też jest tj. nitro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Gra puźniej robi sie trudna, tzn nazwal bym to inaczej, chodzi o to, że przejscie wyścigu prawie zawsze udaje sie na fuksa, jakis głupi "zawodnik" musi w coś przypiepszyć itp, w miare gry rośnie też hamstwo w zachowaniu przeciwników. Gram w to jak juz naprawde nie mam co robić na kompie, gra jest fajna ale można czasem udeżyć w jakis element kompa ze złości. Napiszcie ile macie procent, ja mam teraz 66,7% i mam przesrany wyścig (jak narazie nie umiem nawet trasy i sie gubie :) ) pozdro! PS. chyba od 50% wchodzi 3 razy nitro, plus to co sie jedzie za samochodem to daje czasem z 10 razy w wyścigu - jest nieźle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartson Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 moze ktoś napisać jakie są triki w autach? np.: klawisz X = dodatkowe nitro gdy jade za innym samochodem (jak sie staje dęba na motorze? i inne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartson Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Jakie są triki w MIDNIGHT CLUB 2? Np.: klawisz X = dodatkowe nitro jak jade za innym samochodem (jak się staje dęba na motorze? i inne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Cytat klawisz X = dodatkowe nitro jak jade za innym samochodemAaaaa, widzę że podłapałeś moją uwage :wink: Można jeszczze ruszać samochodem szybciej trzymając ręczny i możesz stawiać samochód na bok, za pomocą chyba shifta i strzałęk. Nie pamiętam dokładnie bo dawno w to grałem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Cytat moze ktoś napisać jakie są triki w autach? np.: klawisz X = dodatkowe nitro gdy jade za innym samochodem (jak sie staje dęba na motorze? i inne) Shift - to klawisz balansowania pojazdem Shift + W - przod Shift + D - tyl W aucie nacisniecie Shifta i skrecanie to jazda na 2 kolach. Ala najpierw musisz to odblokowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartson Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Cytat pograj troche dluzej, odblokuj nitro i scigacza to moze zmienisz zdanie A co do kierowania to czego sie mozna spodziewac po zrecznosciowce. Mi osobiscie nie przeszkadza, a grywalnosc IMHO extra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartson Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Cytat pograj troche dluzej, odblokuj nitro i scigacza to moze zmienisz zdanie A co do kierowania to czego sie mozna spodziewac po zrecznosciowce. Mi osobiscie nie przeszkadza, a grywalnosc IMHO extra OKEJ! giera się rozkręciła, jest coraz trudniejsza ale wciąga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 ja już konczylem Tokio i dysk twardy mi padl, niestety gra jest dosc ciezka i naprawde jest zrecznosciowką , nieraz trasy trzeba sie nauczyc na pamiec i miec szczescie. Jak macie trase gdzie jest wolny przejazd to najlepiej zobaczyc jak jedzie mistrz i po sprawie. Na klawiaturze nie gralem , tylko pad. Aha i niektorych leveli nie udalo mi sie przejsc autkiem , na motorze ciezko, ale przeciwnicy nie maja szans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Mam 74% i musze łapać (uderzyć) samochody , jest ich 9 kurde jak do tąd to 4 mi sie udało, czas sie kończy szybko. Mam co prawda w tym psiarskim wozie 4 x nitro ale co z tego.. Przeszedł juz to ktoś? kurde to jest niewykonalne :x PS. jak macie juz samochód Knight to tylko nim sie sciagajcie, nie zmieniac na "nowsze", robilem tak i nie moglem przejsc paru wyscigow a knightem od razu 8) ------------------------- Już nie aktualne :D przeszedłem, chyba z 10 podejść ale jest :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 a o co chodzi z in-air controls bo mi sie to odblokowało.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 To chyba można balansować samochodem w czasie skoku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 no właśnie tesh tak myśle : ))) tylko jak to robić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 witam ...dzisiaj zaczalem grac i mam problem ... nie slysze dzwieku auta... w czasie jazdy ...reszta dzwiekow jest...znaczy muza i efekty...ustawione mam dzwiek wozu na 10 takze jest ok.... dodam ze przy wyborze auta slychac ryk silnika ale w czasie jazdy cisza..... wie ktos co na to poradzic????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Zmień w ustawieniach dźwieku np na stereo czy co tam, mialem podobnie tzn zanikał mi dźwiek wozu w czasie wyscigu, na starcie był i potem czasem wracał. To było na sb live, teraz na A2 wlaczam eax 3 i niepowiem zebym nażekał 8) Nie wiem jaki masz dźwiek, sprubuj rożnych ustawieniń i restartuj gre po kazdej zmienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 na poczatku w ogole nie mialem tych ustawien eax i reszty .....nawet ich w menu nie bylo..... zainstalowalem od nowa giere i pomoglo......takze jak ktos ma podobny problem to moze sprobowac...... mozna zamykac...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Sorki ze sie podklejam ale czy zna ktos moze jaks stronke z dodatkami do mnc2???? Szuka szukam i nic nie ma moze ktos z was zna cos ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Czy u Was w tej grze tez sie dzieje tak ze jak sie zmieni rozdzielczosc na inna niz 640x480 to wychodzi z gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 nie wszystko tiptop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 u mnie tez ok........zrob reinstall.......moze pomoze...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 u mnie też ok poza tym że gra jest do bani :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Zrobilem reinstal i nie pomoglo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Człowieku, nowe dentki 45 czy jakoś tak, z WHQL i git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Mi tez tak sie dzieje =[ NA GF4TI zaraz sproboje nowe detonatory =] Mayby pomoze ale dla mnie ta gra jakas taka sztuczna :) Ale moze za malo pogralem :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 u mnie wszystko smiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...