Skocz do zawartości
KyCoL

Midnight Club 2

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

fajny ten artykul troszke fanatazji moze i jest ale bardzo fajnie jest napisany

Według mnie to artykuł jest napisany w sposoób jakby weterynarz pisał o hodowaniu pomidorków przez ogrodnika, który jest tak naprawdę listonoszem... wszystko pokręcone i troche sprzeczne z prawdą... bajka ...i ten "ścigant burak" kto to wymyślił ? Powinen dostać nagrode Darwina 8)

Dla mnie porażka j/w napisałem. :wink:

RSprotCars.Com CIekawa stronka 8) No i nowy Nissan Skyline GT-R R35 Concept

Dołączona grafika

Troche kosmiczny, starsza wersja lepszejsza :wink:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

W grze nie przerabiasz aut jak np. w NITTO Racing. Kierowanie autami nie daje przyjemności. lekkie wciśnięcie powoduje mocny skręt no i potem trudno jest wyprowadzić auto na wprost.  

Przeszedłem trochę tej gru a mam tylko dwa strzały nitro.

Jak jedziesz za samochodem to rośnie ci taki pasek po prawej stronie i to też jest tj. nitro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra puźniej robi sie trudna, tzn nazwal bym to inaczej, chodzi o to, że przejscie wyścigu prawie zawsze udaje sie na fuksa, jakis głupi "zawodnik" musi w coś przypiepszyć itp, w miare gry rośnie też hamstwo w zachowaniu przeciwników. Gram w to jak juz naprawde nie mam co robić na kompie, gra jest fajna ale można czasem udeżyć w jakis element kompa ze złości.

Napiszcie ile macie procent, ja mam teraz 66,7% i mam przesrany wyścig (jak narazie nie umiem nawet trasy i sie gubie :) )

pozdro!

PS. chyba od 50% wchodzi 3 razy nitro, plus to co sie jedzie za samochodem to daje czasem z 10 razy w wyścigu - jest nieźle :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

klawisz X = dodatkowe nitro jak jade za innym samochodem

Aaaaa, widzę że podłapałeś moją uwage :wink:

Można jeszczze ruszać samochodem szybciej trzymając ręczny i możesz stawiać samochód na bok, za pomocą chyba shifta i strzałęk. Nie pamiętam dokładnie bo dawno w to grałem 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

moze ktoś napisać jakie są triki w autach?

np.:

klawisz X = dodatkowe nitro gdy jade za innym samochodem

(jak sie staje dęba na motorze? i inne)

Shift - to klawisz balansowania pojazdem

Shift + W - przod

Shift + D - tyl

W aucie nacisniecie Shifta i skrecanie to jazda na 2 kolach.

Ala najpierw musisz to odblokowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

pograj troche dluzej, odblokuj nitro i scigacza to moze zmienisz zdanie

A co do kierowania to czego sie mozna spodziewac po zrecznosciowce.

Mi osobiscie nie przeszkadza, a grywalnosc IMHO extra

OKEJ! giera się rozkręciła, jest coraz trudniejsza ale wciąga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja już konczylem Tokio i dysk twardy mi padl, niestety gra jest dosc ciezka i naprawde jest zrecznosciowką , nieraz trasy trzeba sie nauczyc na pamiec i miec szczescie. Jak macie trase gdzie jest wolny przejazd to najlepiej zobaczyc jak jedzie mistrz i po sprawie. Na klawiaturze nie gralem , tylko pad. Aha i niektorych leveli nie udalo mi sie przejsc autkiem , na motorze ciezko, ale przeciwnicy nie maja szans.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 74% i musze łapać (uderzyć) samochody , jest ich 9 kurde jak do tąd to 4 mi sie udało, czas sie kończy szybko. Mam co prawda w tym psiarskim wozie 4 x nitro ale co z tego..

Przeszedł juz to ktoś? kurde to jest niewykonalne :x

PS. jak macie juz samochód Knight to tylko nim sie sciagajcie, nie zmieniac na "nowsze", robilem tak i nie moglem przejsc paru wyscigow a knightem od razu 8)

-------------------------

Już nie aktualne :D przeszedłem, chyba z 10 podejść ale jest :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam ...dzisiaj zaczalem grac i mam problem ... nie slysze dzwieku auta... w czasie jazdy ...reszta dzwiekow jest...znaczy muza i efekty...ustawione mam dzwiek wozu na 10 takze jest ok....

dodam ze przy wyborze auta slychac ryk silnika ale w czasie jazdy cisza.....

wie ktos co na to poradzic?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmień w ustawieniach dźwieku np na stereo czy co tam, mialem podobnie tzn zanikał mi dźwiek wozu w czasie wyscigu, na starcie był i potem czasem wracał. To było na sb live, teraz na A2 wlaczam eax 3 i niepowiem zebym nażekał 8) Nie wiem jaki masz dźwiek, sprubuj rożnych ustawieniń i restartuj gre po kazdej zmienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi