marusia Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Z jakiego gatunku drewna będzie dobra drewniana podłoga? Ja znalazłam ofertę dobra drewniana podłoga Są tu podłogi z drzew naszych krajowych jak i egzotycznych ( niektore nazwy nic mi nie mówią) Dlatego proszę doradźcie na co powinnam zwrocić uwagę decydując się na drewniana podłogę? A może z jakiego drewna będzie najlepsza, najtrwalsza i nietrudna w utrzymaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Połóż się na tej podłodze i uderzaj w nią mocno głową, aż przejdzie ci ochota na spamowanie. 1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Drewniana podłoga nie będzie ani trwała, ani nietrudna w utrzymaniu, a już na pewno nie jeśli posiada się potomstwo albo zwierzynę. Dyskutuję z botem spamerskim, o bogowie moi, trucizny! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Może ktoś doradzi . stoję przed wyborem deski tarasowej Ryflowana czy Gładka ? w obydwu przypadakach wybór padłna Modrzew Syberyjski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...