bigzzgib Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Mam angielska wersje win2000 i w ustawieniach klawiatury niema jezyka polskiego skad moge to sciagnac, nie ma tam zadnej opcji ani nic, szukalem na stronach microsoftu ale nic nie moglem znalezc Pozdro!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 W win2000 EN jest klawiatura Polish(Programers) lub jakoś tak. Jest napewno bo korzystałem z wersji pro i server i była. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 to widocznie w mojej wersji niema bo sprawdzaem chyba z 5 razy moze service pack pomoze bo nie mam chyba zadnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 A wszystkie inne klawiatury są ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 w ogole malo jest tych klawiatur ok 10-15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Niestety instalacja sp3 te nic nie dala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekF Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 A obsługę języków CE dowieźli? W wersji EN trzeba włączyć ręcznie (bo domyślnie instaluje się tylko obsługa języków z grupy 'Western'). Wojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 A obsługę języków CE dowieźli? W wersji EN trzeba włączyć ręcznie (bo domyślnie instaluje się tylko obsługa języków z grupy 'Western'). Wojtek No tak w końcu udało mi się to zrobić Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...