stach2016 Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2018 (edytowane) Mam taki problem gdy chce odpalić ls11 to wyskakuje mi taki błąd (błąd na zdjęciu). Chodzi o błąd (0xc000007b). Proszę o szybką odpowiedz. PS. ale inne farmingi mi działają np.(fs2009 2015, 2017 , I to samo mam z ls13, dodam że skopiowałem pliki gry z starego kompa i miałem nadzieje że zagram ale lipa :/ Edytowane 3 Października 2018 przez stach2016 bład w tekscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Może brakuje jakiegoś pliku/plików albo wpisów w rejestrze etc. Czasami zwykłe kopiowanie katalogu z grą nie działa , trzeba przeinstalować całą grę aby wszystko działało . Opcjonalnie to problem leżący po stronie DX czy bibliotek VC++ / Net Framework etc. Przejrzyj ten poradnik , może coś pomoże . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach2016 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 19 godzin temu, reyden napisał: Może brakuje jakiegoś pliku/plików albo wpisów w rejestrze etc. Czasami zwykłe kopiowanie katalogu z grą nie działa , trzeba przeinstalować całą grę aby wszystko działało . Opcjonalnie to problem leżący po stronie DX czy bibliotek VC++ / Net Framework etc. Przejrzyj ten poradnik , może coś pomoże . robiłem wszystko z directx i VC++ i Net Framework nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Tu masz nowszy poradnik i drugi. Edytowane 5 Października 2018 przez Setnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach2016 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2018 Dnia 5.10.2018 o 20:52, Setnik napisał: Tu masz nowszy poradnik i drugi. kurcze szkoda ze ten pierwszy po angiesku a ten drugi to robilem i nie dzialal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach2016 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2020 dobra juz naprawilem bo trzeba bylo zmienic pliki dll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...