Tomekkkkkkkk Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Cześć. Mam dylemat., wszyscy zachwalają strasznie EPOXY bo są niezłe. To fakt ale ten Epox w przeciwieństwie do Asusa nie obsługuje FSB 400 MHZ. I teraz mam problem z podjęciem decyzji. Podratujcie. Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 ten asus jest tylko jedno kanalowy. kosztuje tyle samo co RDA, wiec wybor jest chyba jasny. sam zmienialem plyet i zobacz w podpisie co wybralem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 nuda nuda nuda nuda ps.co znaczy ze nie obsługuje fsb 400mhz?? jak bedziesz miał pecha kupisz jakiekolwiek mobo z "400 supported" i moze byc kapa a jak bedziesz miał szczescie kupisz inne ma A3 i spox pojdzie na np 230-nie ma na nic reguły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Dzięki chłopaki, w takim razie nie zmieniam zamówienia i czekam na Epoxa. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 najlepszy jest ABIT NF7-S. nie wiem, dlaczego nie brałeś go pod uwagę. i nie wiem też dlaczego nie poszukałeś sobie, tu nikt nie napisze ci nic więcej niż było napisane w 20 identycznych topicach tyle, że inni brali pod uwagę więcej modeli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 a dlaczego abit jest nalepszy??? miałem go własnie przez 2 dni i zadnych plusów w stosunku do 8rda+ niezauwazyłem, co wiecej kilka minusów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 najlepszy jest ABIT NF7-SGlupie stwierdzenie... :? Dziesiatki razy sprawa byla dyskutowana - nie ma zdecydowanie najlepszej plyty. Generalnie licza sie 3 modele, wszyscy wiedza jakie, kazda ma swoje plusy i minusy, ale zadnej z nich nie mozna nazwac globalnie lepsza od pozostalych. A kto twierdzi inaczej jest zaslepionym fanatykiem :wink: nawet nie starajacym sie byc choc troche obiektywnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 najlepszy jest ABIT NF7-SGlupie stwierdzenie... :? Dziesiatki razy sprawa byla dyskutowana - nie ma zdecydowanie najlepszej plyty. Generalnie licza sie 3 modele, wszyscy wiedza jakie, kazda ma swoje plusy i minusy, ale zadnej z nich nie mozna nazwac globalnie lepsza od pozostalych. A kto twierdzi inaczej jest zaslepionym fanatykiem :wink: nawet nie starajacym sie byc choc troche obiektywnym Xor,nawet jesli napisalbys kilku stronicowy elaborat, to i tak co niektorym nie przegadasz,ze nie ma czegos takiego jak najlepsza plyte :wink: Kazda propozycja zarowno Abit'a ,Soltek'a jak i EPoX'a ma swoje plusy i minusy...ale jesli ktos ma klapki na oczach z napisem Abit...to tylko swiadczy o jego krutkowzrocznosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiech Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 składałem kąpy na asusie i epxie.sobie wybrałem asusa,zero problemów. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 FIC AU13 tez dobra plyta i taka tania ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...