KRECIO Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 No wiec zaczelo się od tego ze podlaczylem inna zasilke, po jej podlaczeniu nie moglem odpalic kompa, pokoabinowalem cos i jakos się udalo, niestety komp nie chodzil stabilnie wiec przesiadlem się na stara zasilke. Nastepnie chcialem wypalic troszke muzy, która to znajdowala się na dysku D:, wpadam do Nero zaznaczam pliki i podczas nagrywania wyskakuje blad odczytu, probowalem nagrac kilka razy ale zawsze to samo. Zrobilem restart kompa i wlaczyl mi się SCANDISK a potem badanie powierzchni dysku :(, wylaczylem to i zrobilem scana z pod windy, wyszlo ze na dysku nie mam bledow ale jest 196 608 bajtow w uszkodzonych sektorach, ale dysk dziala spoko bez zadnych problemow. Sprobowalem nagrac ten sam plik i udalo się bez przeszkod. I teraz pytanie czy jest się czym martwic, sa to bady logiczne czy fizyczne? Ten dysk mam zapelniony w 27GB wiec jego format nie wchodzi w rachube, ponieważ nie mam gdzie przechowac danych...Może polecacie jakis programik do naprawy dysku albo cus innego?? CZEKAM NA WSZELKIE RADY!!!!!!! THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Zajrzyj do FAQ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 hdd regenerator, nie uszkodzi danych, a sprawdzi solidnie i usunie co bedzie mogl zreszta bylo troche na ten temat kilka tygodni temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 daj jakiegos linka skad to sciagnac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 dobra juz nie trzeba sam znalazlem THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...