Panoramiks Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 Witam mam nowego sony XZ2 i wszystko w nim działało super ale od pewnego czasu jak zaktualizowałem go do najnowszego Androida 9 ,przestała mi działać komórkowa transmisja danych”internet’ I nie mogę z tym dać sobie rady czemu na poprzedniej wersji systemu było wszystko OK a teraz to nie działa to wina sprzętowa czy oprogramowania ? Bo nie wiem czy to zgłaszać na gwarancję? , robiłem już reset ustawień , wgrywanie nowego systemu przez kompa ale to nic nie pomogło. Dzięki Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Punkt dostępu skonfigurowany poprawnie? Dostałeś sms konfiguracyjny z sieci? W jakiej sieci masz usługi? Jeżeli w Play i nie masz zasięgu sieci macierzystej, to może być konieczne włączenie transmisji danych w roamingu. Edytowane 1 Listopada 2018 przez goral2099 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panoramiks Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 mam od plusa na kartę z wykupionym pakietem internetowym ,wszystko wcześniej działało dobrze, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 Zresetuj ustawienia sieciowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 https://ustaw.plus.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panoramiks Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 wielkie dzięki goral2099 działa a ty le kombinowałem postawiłbym piwo gdybym mugł , żyłem tydzień bez neta to sam wiesz hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 Fajnie że działa. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...