ketonek Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2018 Hej, potrzebuje kupić drukarkę w cenie do 200 zł do sporadycznego drukowania, zapewne kilkadziesiąt stron miesięcznie, pomimo tego że druku będzie niewiele chciałbym żeby cena eksploatacji nie pozwalała. W tej cenie zapewne nie dostanę nic ci drukuje w kolorze i jest w miarę ekonomiczne, dlatego zapewne będzie trzeba kupić laser mono. Macie jakieś propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketonek Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 Nikt nic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 https://www.x-kom.pl/p/430394-drukarka-laserowa-hp-samsung-xpress-sl-m2026.html Kup coś takiego, mam takiego samsunga, nie wiem czy ten sam model, zamiennik na allegro kupowałem ostatnio chyba poniżej 40 zł, a wystarcza na bardzo długo jak nie drukuje się codziennie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...