jorgus93zgr Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Cześć, udało mi się na black friday kupić następujące fanty (z czego z zasilacza mam możliwość jeszcze zrezygnować aczkolwiek wydaje mi się solidną propozycją): 1. Karta graficzna 2. Zasilacz Do końca roku planuję zakupić resztę komponentów do budowy komputera tzn. dysk na system (na dane już mam dwa SSD 1 TB oraz HDD 1 TB), procesor, obudowa, płyta główna (mile widziana fajna karta sieciowa wifi), RAM (2 x 8 GB), chłodzenie procesora (myślę o coolerze aio). Poniżej przykładowy koszyk komponentów jakie udało mi się do tej pory wybrać: Koszyk Interesuje mnie konstrukcja, która w 1080p (wyższe rozdzielczości raczej nie wchodzą w grę) wytrzyma dosyć sporo (o przyszłościowości pewnie nie można rozkminiać, bo intel i tak zmieni socket :) ) Nie zależy mi na jakimś super RGB, mile widziane w stonowanej formie. W obudowie koniecznie panel z hartowanego szkła. Podzespoły dopieram z myślą o OC (8600K osiąga do 5 GHZ) Bardzo chętnie przeczytam Wasze sugestie co do propozycji zestawów. O ile procesora jestem w miarę pewien, o tyle chętnie zobaczę opinie o MOBO, ramie i obudowie Z góry dziękuję za każdą pomoc :) Edytowane 28 Listopada 2018 przez jorgus93zgr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...