DJ Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 mam do was wielką prośbę jako że mam na swojej stronie http://www.v-lo.krakow.pl/~thn baner oraz za jego kliknięcie dostaję 10 gr. to czy mógłbym was prosić żeby raz dziennie kliknąć na niego z góry dzięki jeśli ktoś inny też coś takiego ma to niech napisze to też mu będę klikał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 jak chcesz to mogę klikac tysiąc razy dziennie, ale chce 50% raz już klinąłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 O widze ze wraca moda na zarabianie przez net :) niestety dobre czasy juz minely...;( Co do klikania kilka tysiecy razy to nie jest tak prosto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 A ile już zarobiłeś :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 jak chcesz to mogę klikac tysiąc razy dziennie, ale chce 50% raz już klinąłem :D gdyby tak można było to byś dostał nawet te 50% ale niestety można z jednego IP tylko raz dizennie przykro mi ale prośba nadal pozostaje aktualna aha dzięki za klik (10 gr) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 A ile już zarobiłeś :?:no ja już mam wogule to 10 złotych a za ten miesiąc mam 2,2 trochę mało, ale cóż a włąsnie patrzę na wyniki a tu widzę tylko 40 groszy w czym 10 gr to moje tylko trzy razy proszę klikajcie nie zapominajcie please jesli ktoś ma takie to z chęcią mogę klikać :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 to czy mógłbym was prosić żeby raz dziennie kliknąć na niego z góry dzięki :D :D mówisz i masz :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Mam pomysl ! wpakuj 40 banerow ! ja bede klikal na kazdy raz dziennie i dasz mi 50% co ty na to ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 to czy mógłbym was prosić żeby raz dziennie kliknąć na niego z góry dzięki :D :D mówisz i masz :D :D dzięki niezapomnijcie dizsiaj :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Mam pomysl ! wpakuj 40 banerow ! ja bede klikal na kazdy raz dziennie i dasz mi 50% co ty na to ? :)tak niestety nie przejdzie gdyż sisco zatrzegło sobie że nie może być innych banerów reklamujących komklurencję, oraz tak samo nie mogę założyć drugiego konta gdyż chcąc dostać kasę musiałbym podać prawdziwe dane , amożńa mieć tylko jedno konto więc narazie nie mam pomysłu ale coś mam chyba że założe na konto sąsiada i dam na inną stronę, a z nim się umówię żeby wiedział o tym eeehhhhhh to jest myśl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 no w ten sposób to się niestety nie dorobisz.... biorąc pod uwagę czas poswięcony na to klikanie to jest bezsens.. zamiast namawiać innych do klikania postaraj sie przyciagnac ich czyms na swoja strone a sami beda klikac :) ale do tego musisz miec cos do zaoferowania, wiec bierz sie do myslenia i tworzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 no w ten sposób to się niestety nie dorobisz.... biorąc pod uwagę czas poswięcony na to klikanie to jest bezsens.. zamiast namawiać innych do klikania postaraj sie przyciagnac ich czyms na swoja strone a sami beda klikac :) ale do tego musisz miec cos do zaoferowania, wiec bierz sie do myslenia i tworzenia a oglądałeś stronę ??????? jeśli nie to wpadnij jest teraz co prawda w dość ostrej fazie przeróbki ale w sumie mozna trochę poczytać, posciągać itp. a i co do twojej opini to powiem ci tyle: swego czasu na muzamp3.prv.pl mili baner od którego (klikania) uzależniali udostępnianie mp3, na 1000 wejść na stronę jakieś 10 osób klikało na baner, czy uważasz to za efektywny sposób ???? mp3 (i to nowe) napewno są dobrym towarem, jednak ludziom się nie chce klikać, tymbardziej jak w moim przypadku gdzie baner otwiera się w tej samej stronie, jeszcze będę się coś pytał, ale nie wiem czy mi pozwolą zmienić sposób ładowania banera ale dizęki za opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 mam do was wielką prośbę jako że mam na swojej stronie http://www.v-lo.krakow.pl/~thn baner oraz za jego kliknięcie dostaję 10 gr. to czy mógłbym was prosić żeby raz dziennie kliknąć na niego z góry dzięki jeśli ktoś inny też coś takiego ma to niech napisze to też mu będę klikał :) No i proshe :D :D :D jush klinknolem a jak bede pamietal to bede wpadal na stronke i klikal na banerek co jakis czas (jak pokonam skleroze to bede klikal codziennie) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 kliknoelm juz 2 razy ! :) z litosci :) ale wykombinuj inny sposob zarabiania kasy ! bo taks ie nie dorobisz ! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 kliknoelm juz 2 razy ! :) z litosci :) ale wykombinuj inny sposob zarabiania kasy ! bo taks ie nie dorobisz ! :(wiesz co jak zrobięjeszcze większą promocje no i strone wreszcie ukończe to myślę że do końca roku uzbieram te 200 zeta co do zarobku wiem że to nie jest dobry sposób ale w sumie nie jest zły, no i wkońcu zawsze to jakaś odmiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 a dostane te 10 groszy jak klikne?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 a dostane te 10 groszy jak klikne?? :Djak przyjedziesz do mnie do Krakowa to ci dam hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 hehe klikłem, jeszcze po północy walne ;), ale 2 dychy miesięcznie to tak z deka marna kasa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 zapodaj dobry minimal to bede wpadal np. green velvet , takkyu ishino fumiya tanaka, ben sims , monike kruse , laurenta , adama beyera itp , to powiem ludkom na miprezach jaka jest stronka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 zapodaj dobry minimal to bede wpadal np. green velvet , takkyu ishino fumiya tanaka, ben sims , monike kruse , laurenta , adama beyera itp , to powiem ludkom na miprezach jaka jest stronkauffffff dobra poszukam i jak bede mial to wrzuce extra dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 zapodaj dobry minimal to bede wpadal np. green velvet , takkyu ishino fumiya tanaka, ben sims , monike kruse , laurenta , adama beyera itp , to powiem ludkom na miprezach jaka jest stronka O widze ktos z podobnymi muzycznymi zainteresowaniami. To ja poprosze: blake baxter, dj rush, holy ghost, joey beltram, johannes heil, josh wink, justin berkovi, ken ishii, marco carola, surgeon, thomas krome, luke slater, robert hood, christian vogel, dj t1000, leo laker, neil landstrumm ee i jeszcze duzo ;) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 A ja proponuje dozucic : Mos Def and Massive Attack - I Against I Underworld - Dark + Long Laika - Prairie Dog Gus Gus - Very Important People i wiele innycj ! ale te inne sa skierowane do waskeij grupy sluchaczy wiec wymienianie sobie daruje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zapomnialem o wielkim hicie : X-Press 2 Feat. David Byrne - Lazy jak moglem o tym zapomniec ! Oh aj glupi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 zapodaj dobry minimal to bede wpadal np. green velvet , takkyu ishino fumiya tanaka, ben sims , monike kruse , laurenta , adama beyera itp , to powiem ludkom na miprezach jaka jest stronka O widze ktos z podobnymi muzycznymi zainteresowaniami. To ja poprosze: blake baxter, dj rush, holy ghost, joey beltram, johannes heil, josh wink, justin berkovi, ken ishii, marco carola, surgeon, thomas krome, luke slater, robert hood, christian vogel, dj t1000, leo laker, neil landstrumm ee i jeszcze duzo ;) hehe eh nie było więcej o DJ Rush to słyszałem ale o tych pozostałych to nie co do wrzucania mp3 to ja mam troche ograniczone możliwości gdyż mam tylko 700 MB na koncie i niezabardzo mogę je powiększyć ale postaram się jakoś tyle że nie będize to prędzej jak za kilka dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zapomnialem o wielkim hicie : X-Press 2 Feat. David Byrne - Lazy jak moglem o tym zapomniec ! Oh aj glupi ! jak znajdę to wrzucę, jakiekoś underworld mam ale nie wiem jakiego, ale dobra klikajcie to mnie będize to mobilizowało coraz bardziej :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Nie no stronka jest niezla tylko druga wersja stronki powinna miec cieniejszy kolor np. czarny :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 oki.ja też jak mi się spomni to sobie klikne.pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Nie no stronka jest niezla tylko druga wersja stronki powinna miec cieniejszy kolor np. czarny :)))jak znajdę czas to i taką zrobię choć jesteś pierwszym który taką proponuje jesli znajdziesz jeszcze jednego to zrobię, tyle że nie wiem kiedy, bo tera chyba będę przez dwa tygodnie odcięty od netu a może nawet i od kompa tego chyba nie przeżyje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 eenooooooooooooooo zawiodłem się na was mam dopiero 70 groszy w tym miesiącu, z czego 30 to moja zasługa proszę żebym choć miał motywacje wrzucac mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 eeeee no tego się nie spodziewałem zeby mój post spadł na drugą stronę forum no nic przypominam się wam i prosze o dalsze kliki, jeśli do końca miesiąca będzie conajmniej 5 złotych to obiecuję że powrzucam te wszystkie minimale pomyślcie że jedna osoba ze stałym złączem może mi nabić 3 złote to wystarczą dwie i będzie 5 złotych także myślę że nie proszę o dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...