Klaus 2k9 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 Witam mam problem z pc. Podczas rozgrywki wyłączył mi się komputer. Po ponownym uruchomieniu nie mam obrazu ani nie uruchamia sie podświetlenie klawiatury. Wymieniłem zasilacz oraz sprawdziłem przewody hdmi i podłączyłem monitor pod wyjście na płycie glownej, dalej nic. Czy to problem z płytą główną czy może jest jakiś inny powód. Specyfikacja komputera: Plyta główna - Gigabyte ga-b75m-d3v Grafika - Radeon HD 7850 Procesor - i3 3225 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jak nie ma obrazu na karcie zintegrowanej po wymianie zasilacza, to prawdopodobnie padła płyta. Odłącz wszystkie urządzenia bez dysków klawiatury czy myszki, na karcie zintegrowanej. jak włączysz i dalej będzie brak obrazu to płyta pewnikiem padła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronan Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2018 Niestety miałem taki sam przypadek i winna była płyta główna,u mnie dodatkowo pociągnęła za sobą procka do grobu, także może być gorzej nawet :-(.Nie żeby cię straszyć ale piszę jak to było u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...