f1sz Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 Cześć, Planuje kupić fotel gamingowy do max 800zł, materiałowy. Pseudo skóry raczej odpadają, zazwyczaj schodzą/pękają po ok. 2-3 latach. Z góry mówię, że "ikełowy" markus przetestowany, siedzi się OK, ale nie ma regulowanych podłokietników. W tej chwili za tą cenę mam tylko 2 typy: SPC Gear SR300F Inferno Titan Czarny Materiał (INF009). Siedział ktoś na powyższych fotelach? Jak z jakością wykonania? Skłaniał bym się ku Inferno Titan ze względu na kolor i że jest w całości materiałowy, SR300F ma wstawki z jakiegoś gumo-pseudo-karbonu (przynajmniej tak to wygląda na fotach) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 Fajna masz strone no można firma nie wszystko robi fajne ale spoko :) Mój kolega ma tego inferno titan ale eko skóra :p bardzo wygodny no ale latem wiadomo :P Zawsze my o tym gadali że materiał to by był super fotel :D i proszę https://www.x-kom.pl/p/466687-fotel-gamingowy-inferno-titan-czarny-material.html nie widziałem go wcześniej ciekawe czy będą inne kolory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morini Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 U mnie sprawdził się fotel od firmy PRO-GAMER. Za materiałowy model zapłaciłem nie całe 400 zł, cóż mogę więcej powiedzieć, fotel jak fotel. Dobrze wykonany, nie skrzypi, nie trzeszczy, wygoda jest na wysokim poziomie. Siedzę na nim od miesiąca i mogę polecić, za tą cenę ciężko znaleźć coś równie w porządku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Może zainteresuj się jakimiś fotelami ergonomicznymi, fotel gamingowy ma przede wszystkim dobrze wyglądać, od wygody są właśnie produkty ergonomiczne, a w tej cenie pewnie już coś sensownego się znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) 28 minut temu, Morini napisał: Siedzę na nim od miesiąca Pora wstać i wyjść stąd. Kolejny debilny boot reklamujący jakieś guano. Edytowane 8 Lutego 2019 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Lammba napisał: Nie tak dawno trafiłam na bardzo fajny sklep internetowy https://pro-gamer.pl/, który założony jest przez hobbystów gier, więc fotele sa na pewno dobrze wyselekcjonowane tak by było nam wygodnie przed długie godziny przed komputerem. Zerknij na ich ofertę. Kolejny troll. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...