TomaszWuu Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Hi, mam prosbe, wiem ze dla was jest to zapewne bardzo durne, ale wlasnie dostalem wszystkie czesci do swojego peceta i mam watpliwosci co do podlaczenia kabli w zasilaczu. Nie chcialbym nic spalic na dzien dobry, podlaczylem glowny zasilajacy do plyty glownej i pozostaly mi PSU-CPU i 2X PSU-PCI-E. Mam tutaj linka : https://imgur.com/a/6sj1zex Z filmiku Seasonic wersja zasilacza Prime domyslilem sie, ze 1-idzie pod A i cpu-cpu do plyty glownej ? Natomiast mam problem z tymi kablami do grafiki 2X PSU-PCI-E tzn gdzie je podpiac na zasilaczu. Bede wam bardzo wdzieczny za pomoc. Edytowane 2 Lutego 2019 przez TomaszWuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 Podpinasz dowolnie do B, C, D lub E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszWuu Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 dzieki za pomoc.Mam jeszcze pytanie poniewaz RTX 2070 ma wyjscie 8 pin i 6 pin czy w takim wypadku podlaczam PSU do seasonica i 6+2 do wejscia 8 pinowego w RTX ? czy musze robic psu do seasonica i pcie 6 pin do rtx i jeszcze raz psu do 8 pinowego gniazda na rtx i pcie 6+2 pin do wejscia PCI-E na seasonicu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...