Skocz do zawartości
X-KOM

Rabaty specjalnie dla czytelników PurePC.pl

Rekomendowane odpowiedzi

kod przesłany 🙂

Przy okazji, mamy dla Was kod z okazji dnia bezpiecznego komputera 😄 

Krótka instrukcja x-kom:
Dodaj do koszyka produkty z oferty x-kom (z wyłączeniem kategorii abonamenty, prePaid do konsol) o łącznej wartości minimum 500 zł.
Aktywuj kod rabatowy: bezpieczny-komputer
Dokończ składanie zamówienia

Krótka instrukcja al.to:
Dodaj do koszyka produkty z oferty al.to (z kategorii: Mama i dziecko, Gry i zabawki, AGD małe, AGD duże, AGD do zabudowy, Dom i ogród.) o łącznej wartości 500 zł.
Aktywuj kod rabatowy: BEZPIECZNY-KOMPUTER - bez polskich znaków i dużymi literami.

Oferta obowiązuje wyłącznie do 17.10.2021 r. lub do wcześniejszego wyczerpania limitu kodów rabatowych. Nie łączy się z innymi promocjami. Każda osoba może skorzystać z promocji tylko raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry,

Miałem rabat 50zł w ramach przeprosin na kartę graficzną, który wykorzystałem na zamówienie które anulowałem i kodzik przepadł.

Jest szansa na rabat na RAM?

https://www.x-kom.pl/p/624128-pamiec-ram-ddr4-corsair-16gb-2x8gb-3600mhz-cl-18vengeance-rgb-pro-sl.html

Serdecznie pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Poszukuje nowych dysków do małego NAS - archiwizacji zdjęć, chciałbym kupić 2x Seagate IRONWOLF CMR 2TB 5900obr. 64MB. Kilka dni temu nie załapałem się na promocje „bezpieczny-komputer” w waszym sklepie. Czy jest jakaś szansa na rabat?

https://www.x-kom.pl/p/337230-dysk-hdd-seagate-ironwolf-cmr-2tb-5900obr-64mb.html

Edytowane przez Shamtu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja skorzystałem z tej promocji przypadkiem wszedłem na stronę x komu by porównać cenę względem allegro szukałem MSI RTX 3060TI 8 GDDR i na allegro była za 4.400zł a w x komie za 4.200zł mówię dobre i 200 stówki taniej prawda 🙂 ale pomyślałem ta kupię kartę i będę czekał z rok na nią ! ale widzę że ma napis LHR nic mi to nie mówi użyłem szukajki google i stało się jasne 🙂 ale mówie sobie zadzwonie na infolinie x kom czy faktycznie mają tą karte w sklepie okazał się że tak więc pytam babki na infolini czy coś zejdą z ceny dół bo niedawno kupowałem u nich podzespoły na kwotę 6 tyś zł ale nie chciała nic spuścić ! ale doradziła że mają urodziny i jak dodam kartę do koszyka mam wpisać w polu rabatowym :urodziny: ok podziękowałem i kontynuowałem zamówienie i tak kartę udało mi się kupić za 3.600zł Super 🙂 za zaosczędzoną kwotę kupie sobie GTA Trylogi jak wyjdzie i Far cry 6 🙂 przesiadka z GTX 950. procek i7 core 11700K

cc.png

1111.png

247225545_1274953732983356_1960660205948314879_n.jpg

Edytowane przez Boguszek
Karta zamontowana pc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kody zostały przesłane 🙂

Przy okazji, mamy dla Was kod z okazji dnia Caps-Locka 😄 

z okazji dnia Caps-Locka, otrzymacie rabat 30zł w x-kom oraz w al.to, przy zakupie za min. 300zł. Kod aktywny będzie do końca weekendu, lub wyczerpania puli kodów.

Jak skorzystać z kodu w x-kom:

Dodaj do koszyka produkty z oferty x-kom (z wyłączeniem kategorii abonamenty, prePaid do konsol) o łącznej wartości minimum 300 zł.
Aktywuj kod rabatowy: caps-lock

Jak skorzystać z kodu w al.to:

Dodaj do koszyka produkty z oferty al.to (z kategorii: Mama i dziecko, Gry i zabawki, AGD małe, AGD duże, AGD do zabudowy, Dom i ogród.) o łącznej wartości 300 zł.
Aktywuj kod rabatowy: CAPS-LOCK - dużymi literami.

Oferta obowiązuje wyłącznie do 24.10.2021 r. lub do wcześniejszego wyczerpania limitu kodów rabatowych. Nie łączy się z innymi promocjami. Każda osoba może skorzystać z promocji tylko raz.

Edytowane przez X-KOM
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, 

pod ten weekend, przygotowaliśmy dla Was kod rabatowy na 40zł :D

Krótka instrukcja, jak skorzystać z kodu : 

Dodaj do koszyka produkty z oferty x-kom (z wyłączeniem kategorii abonamenty, prePaid do konsol) o łącznej wartości minimum 500 zł.
Aktywuj kod rabatowy: dwudzionek

Oferta obowiązuje wyłącznie do 07.11.2021 r. lub do wcześniejszego wyczerpania limitu kodów rabatowych. Nie łączy się z innymi promocjami. Każda osoba może skorzystać z promocji tylko raz.

Pozdrawiam
zespól x-kom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajdzie się jakiś kod na taki zestaw? 😉 

https://www.x-kom.pl/lista/w2ky874uv

Oraz pytanie, czy będą w niedługim czasie dostępne jeszcze pamięci ram G.Skill Ripjaws V, DDR4, 32 GB, 4000MHz, CL18 (2x 16GB)

Edytowane przez lukaszgo3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi