airborne82 Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2019 Jestem na etapie kupna walizki hermetycznej na przechowywanie aparatu + szkiełek. W oko wpadło mi to...WALIZKA Ktoś posiada? Może określić co tam się dokładnie zmieści? Body Canon EOS 7D, więc nie maluszek + grip, ładowarka i dwa aku. Do tego jeśli się uda wrzuciłbym tam szkiełka - 50 mm 1.8 i Sigma 70-300 f4-5.6 APO DG MACRO + być może jakieś w przyszłości. I teraz myślę czy cały wymieniony zestaw tam spokojnie wejdzie. Czy też: Kupić większy rozmiar Kupić dwie takie ( jedna na body i dodatki, druga na szkiełka ) FUNDUSZE : Ciężko mi określić ale w granicach 60-120 zł, wolałbym wydać mniej. PRZEZNACZENIE: Tylko do przechowywania sprzętu, więc funkcja kółek do przewożenia w teren zbędna INNE WYMAGANIA: Certyfikat hermetyczności niewymagany, bardziej zależy mi na tej piance w środku, ma siedzieć sprzęt w środku a walizka gdzieś na szafie i tyle, co najwyżej żeby kurz nie wpadał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...