Xudet Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2019 Witam , obecnie mieszkam w UK i chciałbym złożyć sprzęt możliwie jak najtańszym kosztem konkretnie pod gre Counter-Strike Global Offensive , we wrześniu planuje powrót do Polski i potrzebuje sprzętu , chciałbym się was zapytać czy korzystniej było by kupić sprzęt tutaj w UK czy lepszą opcją było by zakupienie go w Polsce . Fajnie by było nie przekroczyć budżetu 2 tys zł choć wiem że może nie być to łatwe co polecali byście mi kupić i gdzie ? Będę bardzo wdzięczny za pomoc . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xudet Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 (edytowane) Dziękuje za odpowiedz teraz wiem że zakupy korzystniejsze będą w Polsce , wiem że CS GO nie jest wymagającą grą ale podejrzewam że gracze którzy myślą o graniu lanowych meczy na sprzęcie z najniższej półki nie będą wyzwaniem , interesuje mnie sprzęt tylko pod csa tak żeby nie schodzić poniżej 100 fps . Pozdrawiam Edytowane 28 Lipca 2019 przez Xudet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Ale w jakiej rozdziałce i detalach ? Bo co innego 720p lub mniej + detale low a co innego rozdziałka FHD . W teście R3 2200G masz test zrobiony w CS:GO , tam I3 8100 ( I5 7400 ) + iGPU osiąga jakieś 25 fps przy rozdziałce FHD / detalach High . Przy takim ustawieniu i celowaniu w 100+ fps to jakieś Pentium 2R/4W czy Athlon 200GE + GTX1050 wystarczy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Budżetowo: OleOle ma fajne promocje Ryzen 2600 za 499zł z kodem GAMING93 https://www.oleole.pl/procesory/amd-ryzen-5-2600-3-9-ghz-am4-yd2600bbafbox.bhtml Gigabyte B450M DS3H za 249zł z kodem GAMING105 https://www.oleole.pl/plyty-glowne/gigabyte-b450m-ds3h.bhtml Crucial 16GB (2x8GB) 3000MHz CL16 za 309zł z kodem GAMING109 https://www.oleole.pl/pamieci-ram/crucial-pamiec-pc-crucial-ddr4-sport-lt-16gb.bhtml Resztę gdzieś dobrać po taniości jakiegoś RXa 570 czy GTXa 1060 używanego, no i zasilacz, obudowa, mały SSD i pasuje :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xudet Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Myślę o grze w Full HD na 24 calach , Dziękuje bardzo za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obijak Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) MSI Radeon RX 570 ARMOR OC 4GB GDDR5 Spoiler Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez obijak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xudet Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Przepraszam za nieobecność na forum ale praca pochlanie bardzo duzo mojego czasu nie mialem glowy do tego , dziekuje za pomoc , mam wszystkie informacje które potrzebowałem . pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...