Mateusm Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 Witam Jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o sprzęt komputerowy , czy tez składanie komputera itd. , dlatego miałbym prośbę . Chodzi mi o złożenie komputera do gier strategicznych i do gier rpg typu Divinity: Original Sin II - Definitive Edition Pillars of Eternity II: Deadfire itp. Na komputerze nie będa raczej odpalane gry bardziej wymagające jak Wiedzmin czy inne , mam od tego konsole. Główenie chodzi mi o Procesor Płyta głowna Karta graficzna pamięć zasilacz Cena zeby też nie była jakaś kosmiczna . Proszę o podanie propozycji . Z góry dziękuje i pozdrawiam Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Jak na twoje potrzeby https://www.morele.net/inventory/info/2a3f0ee7/ w zupełności wystarczy :) możesz napisać do supportu na stronie podesłać link do koszyka i spytać czy zmontują ci za darmochę, to się zamkniesz w 3000zł spokojnie z wysyłką. Edytowane 30 Października 2019 przez Michikun 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 A do jakiej rozdzielczości ten komputer? Monitor jakiś masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusm Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Na poczatek będzie podlączony do jakiegoś starszego monitora 22' ale z czasem najpóźniej w styczniu mam zamiar kupic jakis ale to tez raczej max 1920x1080 max 28 cali , bo raczej jakis lepszy tez nie bede potrzebowal . Edytowane 30 Października 2019 przez Mateusm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...