Marek37 Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Witam! Czy wie ktoś czy pad Genesis P65 jest kompatybilny z PS4 (na stronie pisze że PC/PS3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recedent Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Nie rób sobie tej krzywdy. Przerabiałem to z PS1/PS2/PS3 i nie ma sensu kupować zamiennika. Tylko oryginalny pad się nadaje do grania. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 (edytowane) Dokładnie. Kup normalnego Dual Shocka 4. Do tego nakładki na gałki analogowe i można spokojnie na tym grać. DS4 jest cięższy od DS3 i troszkę wygodniejszy, ale to zależy też od dłoni i preferencji. Nie znam tej firmy, ale zamienniki kojarzą mi się z czymś mniej trawalszym, ale mogę się mylić no i kabel dla mnie dziś jest nie do zaakceptowania. W domu mam wszystko bezprrzewodowe prócz sprżętu audio. Ale myszkli, klawiatury, pady są bezprzewodowe. Nawet telefon ładuje bezprzewodowo. Co kto lubi. Edytowane 15 Listopada 2019 przez Devil 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...