Pretorian Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 poradzcie sonego?? e220 uzywana jest za ok.900 opłaca sie czy szukać co innego może lg albo samsung byle do 1000 dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Za taką cenę to bierz Sony Lg I szajsunga to sobie lepiej odpuść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 ..sprzedać Samung Sunc Master 700 IFT- zajebisty monitor. A jak nie chcesz, to szukaj takiego w sklepie- polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 poradzcie sonego?? e220 uzywana jest za ok.900 opłaca sie czy szukać co innego może lg albo samsung byle do 1000 dzięki Ja bym wziął tego Sony ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Sony powinien być trwalszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 a co myslicie o 17'' CTX EX710F ExtraFlat ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist famously known as Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Polecam Ci NEC FE700+ lub lepiej FE750+ (większe częstotliwości odświerzania, jakies 1100zł) mają świetny kineskop diamotron. Samsunga sobie odpuść są z nimi problemy i z soniakami też (często trzeba kożystać z gwarancji:) Na monitorze nie oszczedzaj, bo w końcu ma bezpośredni wpływ na twoje zdrowie. Sam wiesz ile przed tym pudłem godzin "marnujesz" 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Ja używam CTX PR705F i jest zajebisty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 leeeeeee a nikt z was nie ma Panasonica PanaSync SL75 :) nie zamienil bym tego monitora za zaden inny :!: no chyba ze na LCD :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 to co z tym CTX EX710F? powie mi ktos cos o nim? bo jutro ide go prawdopodobnie kupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Sony ma kineskop nie do zdarcia!!!! Sam ma MAG-a na Sony FD i obraz jak zyleta. Sony rulez!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 ja mam w domu przed soba 17" Philips 107P20 na Mithubishi Diamotron (chyab tak sie pisze) i max rozdzielczosc to 192x1440 60Hz zalecana do pracy 1024x768 115Hz obraz zjebisty czysty krwisty plaski ekran nie ma odblaskow tylko gowno jakos strasznie ciezkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Polecam Ci NEC FE700+ lub lepiej FE750+ (większe częstotliwości odświerzania, jakies 1100zł) mają świetny kineskop diamotron. Samsunga sobie odpuść są z nimi problemy i z soniakami też (często trzeba kożystać z gwarancji:) Na monitorze nie oszczedzaj, bo w końcu ma bezpośredni wpływ na twoje zdrowie. Sam wiesz ile przed tym pudłem godzin "marnujesz" 8O Popieram!! sam mam ten monitorek i pracuje się komfortowo nawet po 8 godzinach pracy super obraz kineskop Trinitron QL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 ja mam Sony G-220 , cud nie monitor :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 ja mam Sony G-220 , cud nie monitor :) ta ja tez, soniacz to podstawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 jak znajdziesz Samsunga SyncMaster 700 IFT to bierz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydz Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Ja mam DELL D1025HE , ma on plaski kineskop sony trinitron i super swieci naprawde polecam , a jest w miare tani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Jak masz Sony za ta cene co podales to bierz .. sam mam e220 i chodzi pieknie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 No tak z monitorem to pewien problem, - jedno co mogę powiedzieć to nie kupuj Sony !!! Nie będe się rozpisywał dlaczego, ale nie tylko ja jestem tego zdania. Napewno mogę polecić lepsze modele Samsunga no i oczywiście Philipsa model 107P czyli najlepszy z 17''. Jeśli czujesz jakiś ciąg do Sony to się nieprzejmuj Philips też ma dwa prawie niewidoczne paseczki na ekranie, zupełnie jak sony, ale za to mniej kosztuje i zdecydowanie lepiej wyświetla obraz o estetyce już nie wspomnę to widać gołym okiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydz Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 No tak z monitorem to pewien problem, - jedno co mogę powiedzieć to nie kupuj Sony !!! Nie będe się rozpisywał dlaczego, ale nie tylko ja jestem tego zdania. Napewno mogę polecić lepsze modele Samsunga no i oczywiście Philipsa model 107P czyli najlepszy z 17''. Jeśli czujesz jakiś ciąg do Sony to się nieprzejmuj Philips też ma dwa prawie niewidoczne paseczki na ekranie, zupełnie jak sony, ale za to mniej kosztuje i zdecydowanie lepiej wyświetla obraz o estetyce już nie wspomnę to widać gołym okiem.no wlasnie ja mam kineskop sony i mam te paseczki , a myslalem ze to cos jest skopane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Ja ciagne na Samsungu 757DFX i nie kupuj nic oprocz tego, skladam wiele kompow i wiele monitorow mi sie przez lapy przewinelo. Ten jest najlepszy, wejdz sobie na jakas stronke i sprawdz parametry, pozniej porownaj z innymi. 1280x1024 85Hz 1920x1440 75Hz :D maks. 2048x1536 :D Obraz krysztalek, poprostu piekny, oczywiscie zajebisty Highlight. Tylko ten, zaden inny!!! Monitor kupujesz na wiele lat, pamietaj o tym!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Ja ciagne na Samsungu 757DFX i nie kupuj nic oprocz tego, skladam wiele kompow i wiele monitorow mi sie przez lapy przewinelo. Ten jest najlepszy, wejdz sobie na jakas stronke i sprawdz parametry, pozniej porownaj z innymi. 1280x1024 85Hz 1920x1440 75Hz :D maks. 2048x1536 :D Obraz krysztalek, poprostu piekny, oczywiscie zajebisty Highlight. Tylko ten, zaden inny!!! Monitor kupujesz na wiele lat, pamietaj o tym!!! a za ile dziega ten monitorek ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Mozna kupic juz za 1010zł, tylko dokladnie sie upewnij czy ma takie parametry jak wymienilem, poniewaz spotkalem sie juz kilka razy z takim samym oznaczeniem monitora, a roznymi maks. rozdzielkami, np. 1920x1440, a nawet 1600x1200. A skoro roznia sie rozdzielczoscia to nie wiadomo czym jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 ...Sony.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 A co myślicie o Hyundai'u ImageFlat 790D :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Kupuj SAMSUNGA 755DFX 830zł w pcprojekt Monitor bardzo dobry... Mam dobre doświadczenia z SAMSUNGiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 A co myślicie o Hyundai'u ImageFlat 790D :?: SZCZERZE !!! - FATALNY, fatalny wyglad, fatalny kineskop............poprostu......fatalny :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Który z monitorów jest najmniej awaryjny i który ma najlepszy serwis?? Ważne jest to z kilku powodów np. mam monitor mono 14" firmy Mitsu rok produkcji chyba 1990 i działa bez zarzutu do dziś, mam też monitor Belinea 105035 (rocznik 1998) który po 2 naprawach znowu się zepsuł. Serwis cieżko znaleśc poblisku Katowic, a firmy zajmujące sie naprawą monitorów nie umią go naprawić (brak schematu, części). Który wybrać - tyle zdań ile ludzi 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 kilku moich znajomych posiada philpsy i jeszcze nie nazekali ja tez mam philipsa 107p20 i jest oki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Kazdy monitor jest dobry o ile nie jest wypaczony. Mozesz miec i extra wyswietlacz o parametrach zwalajacych z nog, ale jak trafisz na slaby egzemplaz to kicha. Znieksztalcenia, wybiarwione kolory itp rzeczy mocno kluja w oczy. Podstawa jest ZAWSZE dokladne oblukanie monitora. Mimo iz wydaja sie podobne to na dwuch sztukach moze inaczej zupelnie byc pokazywana paleta kolorow. Nie raz juz sie z tym spotkalem. 2 monitory o rozniacych sie nie znacznie serialach, a jakby z innej bajki. Poporostu banki kineskopow sa bardzo slabo powtarzalne. Ja np przed soba mam wlasnie CTX PR711 i ZUPELNIE inaczej oddaje kolory niz stojacy o 0,5 m dalej Philips 107P20. I ciezko mowic na ktorym sa bardziej realistyczne. Na jednym niektore rzezcy wygladaj lepiej, a na drugim inne. Mam mozliwosc podpiecia obu wyswietlaczy pod ten sam komp (nView) i porownianie nie stanowi problemu. Nie kupujcie nic w ciemno. Monitor zawsze trzeba dokladnie obejrzec a nawet potestowac jakims Nokia Testerem czy cus. A jaki to typ to w/g mnie sprawa drugorzedna. Podstawa to prawidlowy i nie wykrecony obraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...