rezen Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 Witam, złożyłem PCta w obudowie SilentiumPC Regnum RG4T, moje pytanie jest takie, czy opłaca się dokładać na górę obudowy 2 wentylatory 140mm na wydmuch, czy zaburzy to przepływ w obudowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 Wystarczy jeden na wyciąg w tym miejscu bliżej tyłu obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezen Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) 15 godzin temu, radiergummi napisał: Wystarczy jeden na wyciąg w tym miejscu bliżej tyłu obudowy. Rzecz w tym, że mam już 2 takie wentylatory, czy wstawić obydwa czy lepiej już tylko ten jeden? Czy może zrobić tak, że te 2x 140 wstawić na front obudowy na wsysanie, a z frontu 2x 120 przenieść na górę? Edytowane 6 Stycznia 2020 przez rezen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezen Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 2 godziny temu, _nick_ napisał: w tej obudowie optymalne będzie: - 2 z przodu - 1 z tyłu - 1 u góry Optymalne swoją drogą, ale czy nie lepszy efekt przy 2x przód 1x tył i 2x góra? Jeśli konkretnie tak jak napisałeś, to uzasadnij dlaczego tak a nie inaczej bo za bardzo się na wentylacji obudowy nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...