Nessay Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 witam. znalazłem fajnego thema ale kurde nie umiem go wgrac, trzeba podmienic pliki mam do tego mini instrukcje ale cos mi nie wychodzi (robie to 1 raz) moze ktoś mi poradzic oto instrukcja: If you got NTFS on your system.. 1.- In WINDOWS.. place this 4 files and the "RUNTHIS" directly in C: (you can delete them later,so don't worry) 2.- boot with your windows XP CD 3.- use the REPAIR tool insted of the install one.. and you'll be taken to a command prompt.. 4.- type "batch RUNTHIS.exe" then hit enter 5.- There should be a messege were all 4 files had been copied.. 6.- Reboot & enjoy z góry dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ale cos mi nie wychodzimoze jeszcze mala podpowiedz dla tych co nie sa jasnowidzami co i kiedy nie wychodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 sa 3 pliczki ktore 3ba wgrac do c:windows ale jeden jest o nazwie explorer.exe i wiadomo nie mozna go zastapic. jak to zrobic wyzej dalem instrukcje ale niezbytnio qumam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Explorera powinno sie dać zamienic po zamknmieciu powłoki. Drugim rozwiązaniem jest zamiana przy uzyciu konsoli odzyskiwania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Nessay - daj linka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 juz daje :) oto on: http://files.themexp.org/uploads/vs/Longho...l%20(l0_ol).zip jak coś wykombinujecie to dajcie znać... ja sie na tym nie znam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 juz daje :) oto on: http://files.themexp.org/uploads/vs/Longho...l%20(l0_ol).zip jak coś wykombinujecie to dajcie znać... ja sie na tym nie znam ;) juz ciagne :) zaraz dam update ;) ------------ dobra, juz zainstalowane (fat32). oprocz doslownie kilku ikonek dajacych po oczach i pytaniu o zamkniecie systemu to nic sie nie zmienilo ;) nawet animacje kasowania sa bez zmian. imo nie warto. jak chcesz taki theme jak jest w tym archiwum to sciagnil plex9 z themexp.org i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...