GenghisKhan Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 3 lata temu 2 rowery - tez na wakacje w ostatni piatek buchneli mi 3 rowery (wartosc raczej duza) kto sie zna moze policzyc 1. Cannondale - kolarka na 105 i innym ciekawym sprzecie - alu 2. Fastrax - Bomber z2 na pokladzie i miesieczna magura sprzet XT - alu 3. Mongoose - zajechany ale tez dobry LX, stx RC - bez amora - crmo ......................... zaloba i smutek i wqrwienie mnie i mojego brata wzielo - 1 rower byl moj 2 jego :( taktyka zlodzieji ta sama - wlamali sie przez okno sasiadki bo tylko to bylo bez krat - wy<span style="color:red;">[ciach!]</span>lili drzwi i wyszli oknem - zlodzieje ci sami na bank ale policja bezradna nie mam sily wiecej pisac.... :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Gengishkhan szczerze współczuję... Ale po poprzednim włamaniu nie pomyśleliście o zabezpieczeniu wszystkich słabych punktów (tego okienka od sąsiadki) ??? Ja niczego nie trzymam w piwnicy. Zresztą nie znam nikogo, kto trzyma coś wartościowszego w piwnicy. Zawsze lepiej poświęcić trochę miejsca w pokoju niż stracić na rowerach... CHWDZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Ja bym łapy obcinał na żywca... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Dokładnie Krootki. Gengh głowa do góry :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Ja bym łapy obcinał na żywca... :evil:wiem kto to wiec jak dorwe to nie wiem co zrobie nie bede za siebie odpowiadal powiem tylko ze w sumie zajebali mi i bratu 6 rowerow - razem 20 kafli warte byly :( co do okna sasiadki to chyba nic sie nie da zrobic bo ona jest po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lona wogle to jej wina po czescie bo 3 lata temu zachcialo jej sie zlom wywozic z piwnicy i zawolala lumpow z wozkiem - lump akurat przylazl z pomocnikami zlodziejami - musieli wyczaic rowery i piwnice - tydzien pozniej ukradli... <span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Bij, zabij, pozwol umrzec ;) Wspołczuję :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 smiech na sali :? zaden myślący nie zostawi takich rowerow w zwyklej piwnicy - takie cos sie trzyma w domu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 nie chce byc zlosliwy, ale widze, ze przyslowie POLAK MADRY PO SZKODZIE jak widac nie zawsze sie sprawdza :/ wspolczuje, ale mozna bylo temu zapobiec wystarczylo tylko pomyslec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Hehe se alarm zrób :) albo zabezpiecz drzwi ... albo zrób takie całe metalowe i z zamkiem a nie na kłódkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 smiech na sali :? zaden myślący nie zostawi takich rowerow w zwyklej piwnicy - takie cos sie trzyma w domu :? nie taka zwykla piwnica - zaden myslacy czlowiek by mi nie pojechal tak dziekuje ci bardzo za popsucie humoru jeszcze bardziej ehhh na ludzi to mozna liczyc pociesza madry polak po szkodzie :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 najlepsza metoda to ciac rece zlodzieja:) jak kiedys to bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 genghiskhan: najszczersze wyrazy współczucia wiem co to stracic rowerek, i to zwłaszcza takie jak wymieniles, ja od dlugiego czasu nie trzymam nic w piwnicy (gina nawet makrokesze za 200 zł a co dopiero powiedziec o dobrych rowerkach) porozsiewaj na listach rowerowych info o rowerkach, moze mialy jakies znaki szczegolne, numery tego bombera itp. moze uda sie gdzies ich namierzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Wspolczuje genghiskhan Tez mi kiedys pod.. yy ukradli rower z piwnicy. Ale to byl na szczescie tani rowerek. Teraz na szczescie mieszkam w domku i nie ma szans zeby mi rower ukradli. A w obecny rowerek zainwestowalem troche kasy tak ze samochod juz by byl za to ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 gdybym mial taki sprzet to bym go w pokoju na scianie trzymal, jak moj szwagier. wspolczuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Mi też kiedyś ukradli rower z piwnicy. Wystawiłem go tam tylko na dwa dni. Gdy miałem remont w chacie i to wystarczyło. Naszczęście strata nie była duża bo ten rower to była tandeta z makro na której jeździłem już pare latek. Ale i tak szkoda. A Tobie współczuje straty. Zwłaszcza że rowery były drogie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 eeeee to tez nie jest tak fajnie trzymac rower w domu !! jedziesz w deszczu rower w blocie i za kazdym reazem myc ? w domu ? laepiej zrobicp porzadne drzwi do piwnicy !! i faktycznie moze jkais alarm !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 eeeee to tez nie jest tak fajnie trzymac rower w domu !! jedziesz w deszczu rower w blocie i za kazdym reazem myc ? w domu ? laepiej zrobicp porzadne drzwi do piwnicy !! i faktycznie moze jkais alarm !! no jasne, ze jak jest brudny to trzeba go wyczycic i potem sru do domu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Jak sobie kupisz następne rowery to też je schowaj do piwnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Jak sobie kupisz następne rowery to też je schowaj do piwnicy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 hehe a nastepny rower to ja juz sobie kupie kradziony i <span style="color:red;">[ciach!]</span>le to - mi ukradli tyle to ja teraz sie odkuje - za 900 zeta mam juz na oku faJNEGO cannondale na cad3 ramie (killer) i jakims LX i chyba z amorem :) - co sie bede pierdzielil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 zebys czasem swojego roweru jeszcze nie kupil ;] ja polecam alarm w piwnicy i drzwi metalowe alarm 90 zł wiec to nie duzo drzwi mozna samemu zrobic np obic blachą nawiasy wsadzic do srodka i raczej zwykly złomiarz by sie za to nie zabieral chyba ze by mial sprzet dobry i cichy... a nie dremela ;] dobra sprawa jst wieszanie rowerka na zscianie, jakas mata ladna na sciane i haki na rower.... a co do bruudnych opon, niesiesz rower na balkon i bierzesz wode do wiaderka i opłukujesz z błota (od razu chlapiesz po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lonej sąsiadce na czyste szmaty wyprane w dosi) 5 minut roboty a wiadomo, ze rowerka nie ukradną... a satysfakcja gwarantowana nie polecam zostawiac rowerow na balkonie bo nawet z 1 pietra kradną.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 (od razu chlapiesz po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lonej sąsiadce na czyste szmaty wyprane w dosi) ROTFL :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 zebys czasem swojego roweru jeszcze nie kupil ;] ja polecam alarm w piwnicy i drzwi metalowe alarm 90 zł wiec to nie duzo drzwi mozna samemu zrobic np obic blachą nawiasy wsadzic do srodka i raczej zwykly złomiarz by sie za to nie zabieral chyba ze by mial sprzet dobry i cichy... a nie dremela ;] dobra sprawa jst wieszanie rowerka na zscianie, jakas mata ladna na sciane i haki na rower.... a co do bruudnych opon, niesiesz rower na balkon i bierzesz wode do wiaderka i opłukujesz z błota (od razu chlapiesz po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lonej sąsiadce na czyste szmaty wyprane w dosi) 5 minut roboty a wiadomo, ze rowerka nie ukradną... a satysfakcja gwarantowana nie polecam zostawiac rowerow na balkonie bo nawet z 1 pietra kradną.... balkon mam ale jest on pod sasiadka bo mieszkam na parterze a ona nademna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Wspolczuje Ci tych rowerkow. Mi z piwnicy ukradli kiedys deskorolke :D - mimo, ze staly tam tez dwa rowerki ... A co do qupna kradzionego, to nie wiem czy to dobry pomysl, jakby ukradli Ci samochod, to poszedlbys i ukradl komus innemu ? Gdyby wlamali Ci sie do domku i zszyli cos, poszedlbys do sasiadki :D:D:D i wyniosl jej TV ? Zastanow sie moze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 zebys czasem swojego roweru jeszcze nie kupil ;] ja polecam alarm w piwnicy i drzwi metalowe alarm 90 zł wiec to nie duzo drzwi mozna samemu zrobic np obic blachą nawiasy wsadzic do srodka i raczej zwykly złomiarz by sie za to nie zabieral chyba ze by mial sprzet dobry i cichy... a nie dremela ;] dobra sprawa jst wieszanie rowerka na zscianie, jakas mata ladna na sciane i haki na rower.... a co do bruudnych opon, niesiesz rower na balkon i bierzesz wode do wiaderka i opłukujesz z błota (od razu chlapiesz po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lonej sąsiadce na czyste szmaty wyprane w dosi) 5 minut roboty a wiadomo, ze rowerka nie ukradną... a satysfakcja gwarantowana nie polecam zostawiac rowerow na balkonie bo nawet z 1 pietra kradną.... balkon mam ale jest on pod sasiadka bo mieszkam na parterze a ona nademna No to myjesz go szlaufem, tak zeby woda z blotem leciala do gory :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 moze sie myle ale czy juz komus nie ukradli roweru z balkonu ? :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 cze mnie sie wydarzyla wczoraj troche smutniejsza historia. otoz wracam sobie okolo godz 15 z dziewczyna do jej domu wchodzimy do jej pokoju a tu brak wiezy , w domu nikogo. pierwsze podejrzenie ze matka gdzies wziela na impre albo moze schandlowala ( matka nie ma pracy a lubi niestety wypic ) wiec idziemy na szybkiego do kolesi co ona tam przesiaduje a wiezy oczywiscie ani sladu a franca sie nawet tym nie przejela. gadka szmatka i sie przyznaje ze zgubila klucze do domu a dokladniej podejrzewa ze jej wziely je jej " kolezanki " jedna jest na przepustce z wiezienia ( miala tam wrocic ze 3 tydnie temu ) a druga tez nie lepsza . koles matki tez olewka . no to skora tak to za telefon i 997 zadzwonilem okolo godz 19 a przyjechali o 23.10 matke przetrzepali , sprawdzili dane jej kolesia i sie okazalo ze kolesia szuka pol polski .. wiec wzieli go ze soba . w 99 % jest pewne ze wierze wziely te 2 zdziry no ale nie ma przeciez zadnych pewnych dowodow a laskie se tam spaly i ogolnie niemal robily co cialy gdy jej matka spala nawalona a nikogo wiecej nie bylo . kor.. by pasowalo zaje... ale niestety maja takich znajowmych ze nie ma co zaczynac poszukiwan dobrze ze ta wieza byla warta tylko 600 .zastanawiam sie ino czemu nie wziely komputera . jest to zintegrowany z monitorem 486 sx 33 ale skad one mogly by to wiedziec co tam jest moze dlatego ze to troche wazy.. ale mam ochote pozabija pizdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 czlowieku z kim ty sie zadajesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 dziewucha jest pozadna ino matka tak spadla na dno jak zyl ojciec to trzymal babe za pysk i byl pozadak ale niestety pare lat temu umarl i babsko sie rozpuscilo trza by na ja jaki odwyk albo co . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 czlowieku z kim ty sie zadajesz... No przeciez on sie z laska zadaje, a nie z jej matka i matki znajomymi, nie przesadzaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...