CyBu318 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Witam. Bawiłem się ostatnio w OC w aplikacji Dragon Center MSI. Zauważyłem jednak że zegar procesora nie chce się obniżać i podwyższać. W menedżerze zadań zauważyłem że mam 100% użycia procesora. Najlepsze jest to że użycie procesora skacze bezsensownie po procesach. Menedżer zadań miejscami potrafi mieć 50% Myślałem że to przez aplikacje Dragon Center i moje zabawy w OC jednak po przywróceniu w biosie do ustawień fabrycznych oraz usunięciu Dragon Center problem pozostał. Z ciekawości włączyłem program OCCT i zdziwiłem się gdy obciążenie było około 5-7% Zegar procesora pozostaje w trybie boost. Próbowałem googlować problem lecz nie udało mi się tego naprawić. System jest niedawno zainstalowany gdyż jest to nowy komputer. Uruchomiłem Battlefield V i gra chodzi płynnie. Przy 100% raczej by muliła. Proszę o pomoc bo już się poddaje. Szczególnie w dzisiejszych okolicznościach... CPU Ryzen 3700x MOBO X570-A PRO VGA RTX 2070S GAMING X TRIO RAM 3200 MHZ HYPER X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Aktualizacje się ściągają i instalują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyBu318 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Nie ma żadnych aktualizacji. Wszystko aktualne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 To są procesy win 10 od aktualizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amp Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Ostatnie poprawki (poprawka) powoduje u niektórych takie problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyBu318 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Naprawiło się. Kurcze a pousuwałem już dragon center i teraz mam problem z sdk.. No nic dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...