Storm211 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Własne kto ma, niech sie wypowie , jak działa jacy ludzie to prowadza i czy nie wala głupa bo ja słyszałem dziwne złe rzeczy na ich temat i sie zawiodłem bo wydawało mi sie ze przynajmniej na poczatku pokaza klase! :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 a mozesz przyblizyc sprawe laikom? mnie na razie ten skrot kojarzy sie wylacznie z Miejskim Przedsiebiorstwem Energetyki Cieplnej; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 O ile mnie pamiec nie myli w Chip'ie cos o tym wspomnieli. Osobiscie w to nie wierze... Ale coz pozyjemy zobaczymy. Z tego co tam wyczytalem za ~60zl maja oferowac transfer "na abonenta" ~2,4Mbita przynajmniej tak pimaki nam nabazgraly. Zobaczymy sam bym chetnie wzial na wylacznosc takie cosik za 60zl ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Tak. I limity bodajże 10gb miesięcznie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 no mpec kladl swiatlowody i lacza i bedzie teraz je wykorzystywal do podlaczania netu na Brochowie jest cos takiego - ale nie wiem kiedy to odpala - a ja i tak wole tepse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Tak. I limity bodajże 10gb miesięcznie ;] To by wyjasnilo wszystko... Ale nic o tym nie wspomnieli... Aczkolwiek dla posiadaczy kablowek niemal rewelacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ekhmm 10GB ?? Co to jest 2-3 dni (i noce) umnie i bym mial problem z netem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ja mam ten necik - brak limitu, skrzynka 120 Mb,transfery na poczatku w czasie fazy testowej dochodzily do 200 KB/s (raz nawet jakis pliczek poszedl 1,4 Mb/s), teraz jak jest full userow to okolo 20-30 KB/s...ale to zalezy od pory...cena 60 zeta za miesiac (nawet niecale)...acha i IP publiczne dla kazdego usera... w porownaniu z modemem kory byl wczesniej niebo a ziemia :twisted: no mpec kladl swiatlowody i lacza i bedzie teraz je wykorzystywal do podlaczania netu na Brochowie jest cos takiego - ale nie wiem kiedy to odpala - a ja i tak wole tepse na Brochowie?? pierwsze slysze : jako pierwsze podlaczone zostaly Popowice i Nowy Dwor....moze czegos nie wiem... polecam e-wro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Ogólnie jaka jest deklarowana prędkość łącza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Ogólnie jaka jest deklarowana prędkość łącza?wejdz na e-wro i tam masz do poczytania troche...a deklaracje deklaracjami a rzeczywistosc rzeczywistoscia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 hie hie hie. Widze pracownicy(przynajmniej niektorzy) chipa sa rownie naiwni i niepotrzebnie sie "podniecaja" wszystkim co gdzies kiedys uslysza jak klasyczni dziennikarze innych gazet, ktorzy rozne glupoty i <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly pisza. Nie chce mi sie rozwodzic bo uwazam 20-30kB to przyzwoity wynik jak na ta cene na chwile obecna. Ale jezeli przeczytalibyscie artykul w chipie to niemilo zaskoczyla by Was relacja "na zywo" jak dziala inet przez mpec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Chipa od dawna nie da się czytać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 ja mam ten necik - brak limitu, skrzynka 120 Mb,transfery na poczatku w czasie fazy testowej dochodzily do 200 KB/s (raz nawet jakis pliczek poszedl 1,4 Mb/s), teraz jak jest full userow to okolo 20-30 KB/s...ale to zalezy od pory...cena 60 zeta za miesiac (nawet niecale)...acha i IP publiczne dla kazdego usera... w porownaniu z modemem kory byl wczesniej niebo a ziemia :twisted: no mpec kladl swiatlowody i lacza i bedzie teraz je wykorzystywal do podlaczania netu na Brochowie jest cos takiego - ale nie wiem kiedy to odpala - a ja i tak wole tepse na Brochowie?? pierwsze slysze : jako pierwsze podlaczone zostaly Popowice i Nowy Dwor....moze czegos nie wiem... polecam e-wro tak na Brochowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Przeczytalem wlasnie z ciekawosci czym nas zaskoczy e-wro. Polecam dzial technika>szybkosc. Jedyne co mi przychodzi do glowy to okreslenie kolejna firma, ktora potrafi pisac zaje... pier... na kilka stron aby tylko uniknac meritum i nie udzielic odpowiedzi na konkretne pytanie. Piekne opisy jak to beda korzystac z wielu bramek i zwiekszania predkosci wraz z iloscia klientow. Ale nie potrafili napisac polpak... futuro... itp ZENADA... panowie ZENADA... JAk uwazaja te informacje za poufne niech to po prostyu napisza na poczatku i niemialbym pretensji, ale rozpisali sie na kilkaset wersow aby ostatecznie nie udzielic odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...