Skocz do zawartości
Storm211

MPEC czy ktos juz to ma?!

Rekomendowane odpowiedzi

Własne kto ma, niech sie wypowie , jak działa jacy ludzie to prowadza i czy nie wala głupa bo ja słyszałem dziwne złe rzeczy na ich temat i sie zawiodłem bo wydawało mi sie ze przynajmniej na poczatku pokaza klase! :arrow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile mnie pamiec nie myli w Chip'ie cos o tym wspomnieli. Osobiscie w to nie wierze... Ale coz pozyjemy zobaczymy. Z tego co tam wyczytalem za ~60zl maja oferowac transfer "na abonenta" ~2,4Mbita przynajmniej tak pimaki nam nabazgraly. Zobaczymy sam bym chetnie wzial na wylacznosc takie cosik za 60zl ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam ten necik - brak limitu, skrzynka 120 Mb,transfery na poczatku w czasie fazy testowej dochodzily do 200 KB/s (raz nawet jakis pliczek poszedl 1,4 Mb/s), teraz jak jest full userow to okolo 20-30 KB/s...ale to zalezy od pory...cena 60 zeta za miesiac (nawet niecale)...acha i IP publiczne dla kazdego usera... w porownaniu z modemem kory byl wczesniej niebo a ziemia :twisted:

no mpec kladl swiatlowody i lacza i bedzie teraz je wykorzystywal do podlaczania netu

na Brochowie jest cos takiego - ale nie wiem kiedy to odpala - a ja i tak wole tepse

na Brochowie?? pierwsze slysze : jako pierwsze podlaczone zostaly Popowice i Nowy Dwor....moze czegos nie wiem...

polecam

e-wro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hie hie hie. Widze pracownicy(przynajmniej niektorzy) chipa sa rownie naiwni i niepotrzebnie sie "podniecaja" wszystkim co gdzies kiedys uslysza jak klasyczni dziennikarze innych gazet, ktorzy rozne glupoty i <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly pisza. Nie chce mi sie rozwodzic bo uwazam 20-30kB to przyzwoity wynik jak na ta cene na chwile obecna. Ale jezeli przeczytalibyscie artykul w chipie to niemilo zaskoczyla by Was relacja "na zywo" jak dziala inet przez mpec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam ten necik - brak limitu, skrzynka 120 Mb,transfery na poczatku w czasie fazy testowej dochodzily do 200 KB/s (raz nawet jakis pliczek poszedl 1,4 Mb/s), teraz jak jest full userow to okolo 20-30 KB/s...ale to zalezy od pory...cena 60 zeta za miesiac (nawet niecale)...acha i IP publiczne dla kazdego usera... w porownaniu z modemem kory byl wczesniej niebo a ziemia :twisted:

no mpec kladl swiatlowody i lacza i bedzie teraz je wykorzystywal do podlaczania netu

na Brochowie jest cos takiego - ale nie wiem kiedy to odpala - a ja i tak wole tepse

na Brochowie?? pierwsze slysze : jako pierwsze podlaczone zostaly Popowice i Nowy Dwor....moze czegos nie wiem...

polecam

e-wro

tak na Brochowie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytalem wlasnie z ciekawosci czym nas zaskoczy e-wro. Polecam dzial technika>szybkosc. Jedyne co mi przychodzi do glowy to okreslenie kolejna firma, ktora potrafi pisac zaje... pier... na kilka stron aby tylko uniknac meritum i nie udzielic odpowiedzi na konkretne pytanie. Piekne opisy jak to beda korzystac z wielu bramek i zwiekszania predkosci wraz z iloscia klientow. Ale nie potrafili napisac polpak... futuro... itp ZENADA... panowie ZENADA... JAk uwazaja te informacje za poufne niech to po prostyu napisza na poczatku i niemialbym pretensji, ale rozpisali sie na kilkaset wersow aby ostatecznie nie udzielic odpowiedzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi