Skocz do zawartości
pako_kinG

Infineon

Rekomendowane odpowiedzi

Mialem 333 (poki nie dostaly odemnie srubokretem przypadkiem ;) ) i chodzily 2-4-2-2 na 183. na cl2.5 luzno na 200.

Ogolnie to pamieci dobre, ale bardziej oplaca sie brac twinmosy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi padł moduł 512 333; wymieniony na nowy identyczny; ten chodzi na 2 4 2 2 bez problemów; na cl 2,5 bez styry na 200; tamten co mi padł tez tak chodzil;

domnie to ? , epox cos zjebal z kontrolerem pamieci koles tez ma kostki kingstona na kingstonach 2x512 i tez musi tak komp chodzic albo 200 2,5 3 , 6 , 8 juz zabardzo nie pamietam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialem 333 i byla to totalna porazka. Ale mogl to byc wynik trafienia na kiepska serie. Nie chcialy dzialac w dualu.

potwierdzam mam te pamieci od miesiąca i cały czas cos jest nie tak z komputerem w najbliższym czasie wymieniam je na TwinMosy

moja płyta to MSI K7N2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi padł moduł 512 333; wymieniony na nowy identyczny; ten chodzi na 2 4 2 2 bez problemów; na cl 2,5 bez styry na 200; tamten co mi padł tez tak chodzil;

domnie to ? , epox cos zjebal z kontrolerem pamieci koles tez ma kostki kingstona na kingstonach 2x512 i tez musi tak komp chodzic albo 200 2,5 3 , 6 , 8 juz zabardzo nie pamietam

nie do ciebie; wypowiadałem sie tylko na temt pamieci firmy infineon;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialem 333 i byla to totalna porazka. Ale mogl to byc wynik trafienia na kiepska serie. Nie chcialy dzialac w dualu.

potwierdzam mam te pamieci od miesiąca i cały czas cos jest nie tak z komputerem w najbliższym czasie wymieniam je na TwinMosy

moja płyta to MSI K7N2

a jaki masz zasilacz i grafe? w dzisiejszych czasach pamieci rzadko bywaja uszkodzone od poczatku. najczesciej to gowniane zasilacze powoduja ukryte problemy.

ps. mam infineon'a i nie narzekam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja płyta to MSI K7N2

a jaki masz zasilacz i grafe? w dzisiejszych czasach pamieci rzadko bywaja uszkodzone od poczatku. najczesciej to gowniane zasilacze powoduja ukryte problemy.

Fortron 300W

A grafa chodzi jak powinna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja płyta to MSI K7N2

zasilacz codegena 300W karta GF4 MX 440 T

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja płyta to MSI K7N2

zasilacz codegena 300W karta GF4 MX 440 T
zasilacz to masz do [gluteus maximus]. chociaz grafa jest malo wymagajaca jesli chodzi o prad. potestuj z lepszym zasilaczem. ja mialem wczesniej Megabajta 350W - ogolnie bylo niezle jak na takie zasilacz tylko czasami "program wykonal nieprawidlowa operacje... bla bla bla". teraz FSP 300W i jak narazie wszystko ok. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety obawiam się ze miałeś racje cos mnie podkusiło do wymiany obudowy  z nowym zasilaczem jak narazie nie mam problemów ze sprzętem  :oops:

spoko. ciesze sie ze moglem pomoc.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...