pako_kinG Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Mam zamiar kupić pamięci Infineon 256MB 400. Cze pamięci tej firmy dobrze się kręcą?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja mialem 333 i byla to totalna porazka. Ale mogl to byc wynik trafienia na kiepska serie. Nie chcialy dzialac w dualu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ja mam tylko ze 333Mhz ustawienia 2-4-2-2 teraz chodza na 374Mhz bez problemu poszly na 191 przy cl2.5 na 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Mialem 333 (poki nie dostaly odemnie srubokretem przypadkiem ;) ) i chodzily 2-4-2-2 na 183. na cl2.5 luzno na 200. Ogolnie to pamieci dobre, ale bardziej oplaca sie brac twinmosy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ta bierz TwinMosy nie bedziesz potrzebowal szczescia przy zakupie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 mam kingstony na infeonach tez nie chcialy chodzic w dual na 166 :) ale zato smigaja tak jak w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 mi padł moduł 512 333; wymieniony na nowy identyczny; ten chodzi na 2 4 2 2 bez problemów; na cl 2,5 bez styry na 200; tamten co mi padł tez tak chodzil; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 mi padł moduł 512 333; wymieniony na nowy identyczny; ten chodzi na 2 4 2 2 bez problemów; na cl 2,5 bez styry na 200; tamten co mi padł tez tak chodzil; domnie to ? , epox cos zjebal z kontrolerem pamieci koles tez ma kostki kingstona na kingstonach 2x512 i tez musi tak komp chodzic albo 200 2,5 3 , 6 , 8 juz zabardzo nie pamietam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja mialem 333 i byla to totalna porazka. Ale mogl to byc wynik trafienia na kiepska serie. Nie chcialy dzialac w dualu.potwierdzam mam te pamieci od miesiąca i cały czas cos jest nie tak z komputerem w najbliższym czasie wymieniam je na TwinMosy moja płyta to MSI K7N2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 mi padł moduł 512 333; wymieniony na nowy identyczny; ten chodzi na 2 4 2 2 bez problemów; na cl 2,5 bez styry na 200; tamten co mi padł tez tak chodzil; domnie to ? , epox cos zjebal z kontrolerem pamieci koles tez ma kostki kingstona na kingstonach 2x512 i tez musi tak komp chodzic albo 200 2,5 3 , 6 , 8 juz zabardzo nie pamietam nie do ciebie; wypowiadałem sie tylko na temt pamieci firmy infineon; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ja mialem 333 i byla to totalna porazka. Ale mogl to byc wynik trafienia na kiepska serie. Nie chcialy dzialac w dualu.potwierdzam mam te pamieci od miesiąca i cały czas cos jest nie tak z komputerem w najbliższym czasie wymieniam je na TwinMosy moja płyta to MSI K7N2 a jaki masz zasilacz i grafe? w dzisiejszych czasach pamieci rzadko bywaja uszkodzone od poczatku. najczesciej to gowniane zasilacze powoduja ukryte problemy. ps. mam infineon'a i nie narzekam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ja mialem 333 i byla to totalna porazka. Ale mogl to byc wynik trafienia na kiepska serie. Nie chcialy dzialac w dualu.potwierdzam mam te pamieci od miesiąca i cały czas cos jest nie tak z komputerem w najbliższym czasie wymieniam je na TwinMosy moja płyta to MSI K7N2 a jaki masz zasilacz i grafe? w dzisiejszych czasach pamieci rzadko bywaja uszkodzone od poczatku. najczesciej to gowniane zasilacze powoduja ukryte problemy. ps. mam infineon'a i nie narzekam :) Fortron 300W A grafa chodzi jak powinna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Ja mialem 333 i byla to totalna porazka. Ale mogl to byc wynik trafienia na kiepska serie. Nie chcialy dzialac w dualu.potwierdzam mam te pamieci od miesiąca i cały czas cos jest nie tak z komputerem w najbliższym czasie wymieniam je na TwinMosy moja płyta to MSI K7N2 a jaki masz zasilacz i grafe? w dzisiejszych czasach pamieci rzadko bywaja uszkodzone od poczatku. najczesciej to gowniane zasilacze powoduja ukryte problemy. ps. mam infineon'a i nie narzekam :) zasilacz codegena 300W karta GF4 MX 440 T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Ja mialem 333 i byla to totalna porazka. Ale mogl to byc wynik trafienia na kiepska serie. Nie chcialy dzialac w dualu.potwierdzam mam te pamieci od miesiąca i cały czas cos jest nie tak z komputerem w najbliższym czasie wymieniam je na TwinMosy moja płyta to MSI K7N2 a jaki masz zasilacz i grafe? w dzisiejszych czasach pamieci rzadko bywaja uszkodzone od poczatku. najczesciej to gowniane zasilacze powoduja ukryte problemy. ps. mam infineon'a i nie narzekam :) zasilacz codegena 300W karta GF4 MX 440 Tzasilacz to masz do [gluteus maximus]. chociaz grafa jest malo wymagajaca jesli chodzi o prad. potestuj z lepszym zasilaczem. ja mialem wczesniej Megabajta 350W - ogolnie bylo niezle jak na takie zasilacz tylko czasami "program wykonal nieprawidlowa operacje... bla bla bla". teraz FSP 300W i jak narazie wszystko ok. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 niestety obawiam się ze miałeś racje cos mnie podkusiło do wymiany obudowy z nowym zasilaczem jak narazie nie mam problemów ze sprzętem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 niestety obawiam się ze miałeś racje cos mnie podkusiło do wymiany obudowy z nowym zasilaczem jak narazie nie mam problemów ze sprzętem :oops:spoko. ciesze sie ze moglem pomoc. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...