brusse Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 Witam chciałbym trochę zmodyfikować lapka i zamienić mu dysk na ssd 2,5" Dawno nie śledziłem tematu i nie wiem jak sytuacja teraz wygląda, przeglądając allegro jest dużo poduktów dziwnych firm maxmem itp . Znalazłem dysk PNY 240gb za 139 czy nadaje się to do czegoś czy nie będzie awarii? Myślałem też o crucialu 500mx 240gb ale trzeba dać 210zł ,lepiej doplacic? Czy jest coś innego w tej cenie wydaje mi sie że lepiej szukać 240gb bo różnica jest znikoma . No i trochę źle mi się kojarzy goodram i adata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenti Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 Wiadomo najlepszy Crucialu 500mx lub Plextor 256GB 2,5" SATA SSD M8VC :) Zerknij na Patriot Burst 240 GB lub Goodram CL100 240GB gen 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 Brałbym Cruciala. Miałem ich dyski i nie było nigdy problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 Również polecam MX500 - montowałem je w tylu kompach, że nie jestem w stanie policzyć i żadnych awarii, w przeciwieństwie do patriota czy adaty ( na szczęście adaty na m.2 są już mniej awaryjne). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...