GenghisKhan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 taliban jak bylo to sory jak ktos moze niech wrzuci na szybszy serwer bo interia to du.pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Naprawde lipna ta interia ... nie sciaga ... Gdzie te czasy co sie z kont na interi filmy sciagalo ... ;( genghiskhan jak mozesz to wrzuc to gdzies indziej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 W zwiazku z problemami z interia genghiskhan wyslam mi ten filmik na maila a ja go umiescilem na piwko.pl moze tu bedzie lepiej ... http://www.p3le.piwko.pl/tweak/taliban.pdf Zmiencie .pdf na mpg i bedzie smigac ... glupie te zasady na piwku Hyh jesli oni maja takich snajperow to sie nie dziwie ze bomby podkladaja ... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 NIe można znaleźć servera,,, wrzuccie gdzie indziej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 moze ktos inny jest chetny rzeczy wrzucic gdzie indziej - walic do mnie na pw to wysle na @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 no wreszcie dalo sie scignac heh dopre tego to jeszcze nie widzialem 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 no wreszcie dalo sie scignac heh dopre tego to jeszcze nie widzialem 8Odziwnie bo przewaznie z krzesla sie nie strzela - i stad taki odrzuc najlepszy jest text tego taliba pozniej - a jak sie cieszyl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Mam filmik z tym samym gościem - musiało to być trochę wcześniej - strzelał na stojąco i rozbił szybę z tyłu... Teraz jest tam jakiś karton (zakładam pełną zbierzność tych filmików - jak dokopię się do tamtego to będę mógł dokładniej porównać) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 mi to wyglada jak by ten talib :D tam pracowal lub jakby to byla jego prywatna strzelinica :)) nudzilo im sie to sobie chcieli strzelic :), a ze sie z krzesla nie chcialo wstawac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 i [gluteus maximus]!! wkurzyłem sie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Jesli ktos jeszcze szuka www.analfabeta.neostrada.pl/bin/taliban.mpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 buahahhahaahah :lol: :lol: :D fajniutka strzelba 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 dobrze że krzesło miało oparcie swoja droga ciekawe jaki ten karabin miał kaliber w/g ok 14mm :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Uwierzcie mi chłopcy - ten filmik to nic w porównaniu z tym: ODRZUT 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 No! ANalfabeta uratował sparawe! :) Dzieki Widziałem podobny tylko ze tak koles strzeli w dzrwi chyba. ALe to samo pomieszczecnie chyba.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 No! ANalfabeta uratował sparawe! :) Dzieki Widziałem podobny tylko ze tak koles strzeli w dzrwi chyba. ALe to samo pomieszczecnie chyba.. :) Jacek, mówisz o moim :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ehh kucyk, pisałem posta nawyrazniej bo raptem chyba 3 minuty roznicy miedzy postami :) ps. w winampie nei che mi sie otworzyc ten plik ale to bedzie to co juz widziałem raczej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 no no kucyk fajne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 o w morde ten 2 filmik super - gosc i strzelba ta sama - widac ze to faktycznie ma odrzut!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Fajnie mu "turban" z głowy spadł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 no, udalo mi sie sciagnac od ANalfabety :) mialem cos 15 filmikow z tej strzelnicy, ten to jeszcze jest w miare normalny :twisted: tutaj delikwentowi udalo sie utrzymac strzelbe ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 no, udalo mi sie sciagnac od ANalfabety :) mialem cos 15 filmikow z tej strzelnicy, ten to jeszcze jest w miare normalny :twisted: tutaj delikwentowi udalo sie utrzymac strzelbe ;) ;) ;)zapodaj te filmy jak je masz - albo powiedz jak znalesc!!!!!!!1 prosze prosze!!!!!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 no, udalo mi sie sciagnac od ANalfabety :) mialem cos 15 filmikow z tej strzelnicy, ten to jeszcze jest w miare normalny :twisted: tutaj delikwentowi udalo sie utrzymac strzelbe ;) ;) ;)zapodaj te filmy jak je masz - albo powiedz jak znalesc!!!!!!!1 prosze prosze!!!!!!! :lol: popytam, moze jeszcze ktos je ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 no, udalo mi sie sciagnac od ANalfabety :) mialem cos 15 filmikow z tej strzelnicy, ten to jeszcze jest w miare normalny :twisted: tutaj delikwentowi udalo sie utrzymac strzelbe ;) ;) ;)zapodaj te filmy jak je masz - albo powiedz jak znalesc!!!!!!!1 prosze prosze!!!!!!! :lol: popytam, moze jeszcze ktos je ma :)bede wdzieczny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ten też mnie rozwalił polecam ściągnąć www.republika.pl/kucyk-lukasz/Nokia.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ten też mnie rozwalił polecam ściągnąć www.republika.pl/kucyk-lukasz/Nokia.avikot na wentylatorze ? moglibyscie streszczac filmiki ktore wrzucacie, bo jak sie zna to szkoda ciagnac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 OK, masz rację, zawsze się trafi ktoś kto to zna, ale napewno będą też i takie osoby które tego nie widziały... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 genghiskhan - popytalem, ale ten co sciagal juz dawno wywalil ;) sciagal na dc ze szwedzkich hubow, wpisywal nazwy broni i ciagnal cale katalogi -> m4a1, uzi, etc. wpisz w wyszukiwarce 'mpg' lub 'mpeg', podaj dokladny rozmiar w bajtach to pewnie cos znajdziesz, a jak znajdziesz sciagnij liste od usera i zerknik czy nie ma wiecej w tym katalogu :) milej zabawy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 odrzut jest wypasiony :D koles był w małym szoku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 genghiskhan - popytalem, ale ten co sciagal juz dawno wywalil ;) sciagal na dc ze szwedzkich hubow, wpisywal nazwy broni i ciagnal cale katalogi -> m4a1, uzi, etc. wpisz w wyszukiwarce 'mpg' lub 'mpeg', podaj dokladny rozmiar w bajtach to pewnie cos znajdziesz, a jak znajdziesz sciagnij liste od usera i zerknik czy nie ma wiecej w tym katalogu :) milej zabawy 8) thx - jak bede mial czas to sie pobawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...