Mariusza Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2020 Witam. Mam na oku kilka telefonów używanych ale z racji minimalnych różnic nie jestem w stanie zdecydować się który. Mam na myśli huawei p 20, p 20pro, mate 20 lite, honor 8x redmi 8t i note 8 pro dziękuję za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2020 To wszystko stare modele będące już na końcu swojej ścieżki z aktualizacjami i na progu zapomnienia. Żaden nie otrzyma nawet Androida 11. Nie ma złych i dobrych wyborów obecnie w telefonach. Wybierasz zestaw interesujących Cię funkcji i pod to bierzesz telefon. Jak porównasz ceny / do parametów sprzętowych / wsparcia oprogramowania to wyjdzie że dosłownie każdy telefon od 2017 roku jest taki sam. Trzeba wybrać konkretny zlepek funkcji które cenisz najbardziej i nie ma czegoś takiego jak "najlepszy" telefon. Jak nie zależy Ci na aktualizacjach oprogramowania to też myślę że z wymienionych p20 pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusza Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2020 A osobiście co polecili byście z uywanych do 700zł bo jak kupię to niestety będzie musiał być na dłużej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2020 Ja bym w tej cenie kupił nowy, bo po co używany z zajechaną baterią ? Note 8 Pro jest za ~660zł na pepper.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananas Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2020 Dokładnie, dobrze jest poszukać czegoś z promocji. Na przykład Mi 10 Lite co prawda kosztuje normalnie ok 17 tyś zł, ale teraz w xkomie mają w promocji na urodziny za 1299, a jest to już widoczna różnica w porównaniu do P20. Więcej RAM, lepszy procesor, pojemniejsza bateria i lepszy aparat. Oczywiście też zależy jaki budżet możesz przeznaczyć na zakup, ale myślę, że jeśli taki wchodzi w grę to warto https://www.x-kom.pl/p/575786-smartfon-telefon-xiaomi-mi-10-lite-5g-6-64gb-cosmic-grey.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...