Casio Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Witam.Jestem świeżym posiadaczem tej płyty i chciałbym zadać parę pytań zaawansowanym użytkownikom.Chodzi o to że wyświetlacz pokazuje [FF]-opis w instrukcji to Boot Attemp (INT 19h) o co tu chodzi.Pokazuje różne posty a ten właśnie jest na samym końcu po uruchomieniu windowsa.Prawdopodobnie może mieć to związek z uaktualnieniem biosu,tak chyba sugerują na początku instrukcji.Jeżeli tak by było to czy mógłby mi ktoś wyjaśnić dobrze jak to zrobić[słabo u mnie z angielskim].Sprawdziłem datę biosu 05072003 a na stronie Epoxa jest tylko 30062003 chyba ze Sisoftware Sandra oszukuje bo jak to jest ze na stronie producenta jest starszy bios?.Ciekawi mnie jeszcze ustawienie pamięci są to Geil 333Mhz256MB * 2 sztuki ,sprzedawca mnie poinformował że było by najlepiej ustawic czasy tak jak jest to na pamięciach podane:CL2-5-2-2 ale gdzie to wpisać w biosie jak tam jest od cholery tych czasów :T(RAS),T(RCD),T(RP) i CAS Latency to akurat wiem. Bardzo proszę o pomoc gdyż tylko tu mogę sie do kogoś zwrócić a wcześniej nigdy niemiałem do czynienia ze składaniem kompa. Barton 2500+[50*CStres 56*C]???? Epox 83rda+ Geil 333Mhz256MB*2(PC 2700) Zasiłacz Codegen 300 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 nie na stronce epoxa jest nowy bios. Flaszuj jak wiesz jak :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casio Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ale właśnie niewiem może mi ktoś pomóc czy mam liczyć tylko na siebie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Cytat nie na stronce epoxa jest nowy bios. Flaszuj jak wiesz jak :? Hmmm a moznaz juz go pociagnac bo jak probowalem 2 dni temu to nie bylo pliku z tym nowym biosem (404). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Cytat nie na stronce epoxa jest nowy bios. Flaszuj jak wiesz jak :? Hmmm a moznaz juz go pociagnac bo jak probowalem 2 dni temu to nie bylo pliku z tym nowym biosem (404). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 po co 3 razy to samo ??jest caly topic poswiecony tej plycie, obecnie jest chyba na pierwszej stronie "sprzetu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...