Skocz do zawartości
Casio

Epox 8rda3+

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Jestem świeżym posiadaczem tej płyty i chciałbym zadać parę pytań zaawansowanym użytkownikom.Chodzi o to że wyświetlacz pokazuje [FF]-opis w instrukcji to Boot Attemp (INT 19h) o co tu chodzi.Pokazuje różne posty a ten właśnie jest na samym końcu po uruchomieniu windowsa.Prawdopodobnie może mieć to związek z uaktualnieniem biosu,tak chyba sugerują na początku instrukcji.Jeżeli tak by było to czy mógłby mi ktoś wyjaśnić dobrze jak to zrobić[słabo u mnie z angielskim].Sprawdziłem datę biosu 05072003 a na stronie Epoxa jest tylko 30062003 chyba ze Sisoftware Sandra oszukuje bo jak to jest ze na stronie producenta jest starszy bios?.Ciekawi mnie jeszcze ustawienie pamięci są to Geil 333Mhz256MB * 2 sztuki ,sprzedawca mnie poinformował że było by najlepiej ustawic czasy tak jak jest to na pamięciach podane:CL2-5-2-2 ale gdzie to wpisać w biosie jak tam jest od cholery tych czasów :T(RAS),T(RCD),T(RP) i CAS Latency to akurat wiem.

Bardzo proszę o pomoc gdyż tylko tu mogę sie do kogoś zwrócić a wcześniej nigdy niemiałem do czynienia ze składaniem kompa.

Barton 2500+[50*CStres 56*C]????

Epox 83rda+

Geil 333Mhz256MB*2(PC 2700)

Zasiłacz Codegen 300 W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...