Volx Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2020 Hej, wyklikałem sobie taki zestaw na nowym procesorze amd, radzicie coś podmienić? Może jakieś uwagi? https://www.x-kom.pl/lista/3hzzl5r2e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwego Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 (edytowane) Tego far cry 6 za 200 zł świadomie masz w koszyku czy nie zauważyłeś jak CI morele x-kom życzliwie zmodyfikowało koszyk? Edytowane 13 Listopada 2020 przez Alwego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufusWedrowiec Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Far Cry 6 jest w gratisie do procesora. Zapewne przy akceptacji koszyka kwota zostanie wyzerowana. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 (edytowane) Godzinę temu, Alwego napisał: czy nie zauważyłeś jak CI morele życzliwie zmodyfikowało koszyk? jakbyś życzliwie czytał posty to byś takich gaf nie popełniał nie wiem czy "jarzysz" ale chodzi o xkom Edytowane 6 Listopada 2020 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwego Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 (edytowane) On 11/6/2020 at 5:50 PM, rajtrasink said: jakbyś życzliwie czytał posty to byś takich gaf nie popełniał nie wiem czy "jarzysz" ale chodzi o xkom Fakt, sklep mi sie pomylił, ale problem dalej jest ten sam. Niektóre sklepy lubią 'dodać', czy 'podpowiedzieć' coś od siebie do koszyka, niektórzy tego nie zauważą i potem kupują dziwne rzeczy. Było pytanie o uwagi - no to ja miałem jedną. Edytowane 16 Listopada 2020 przez Alwego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 Dobra nie tłumacz się już lepiej na przyszłość dwa razy sprawdź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...