djwatoo Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Mam pare pytań. XP 2400 FSB 266 Vcore 1.5 to co Czy bez zmiany Vcore FSB 150 ( @2250 ) To dużo. Temp 30-36 C To dopiero muj drugi antek. Czy MSI KT4v TO DOBRA PLYTA. bo moge do mojej padliny beczke bronxa dołożyć i mieć Nie chcem w Athlona kasy wkłądać bo dla mnie to g. czekam aż mi P4B533 z serwisu wruci. Dlaczego po zmianie proca Paiątke musiałem zmienić na DDR333 mimo że FSB to 266 i memory speed na 266 (przedtem był XP1800 0.13u) Tego z podpisu już nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Temperatura OK. MSI bierz, warto(w porownaniu do ECS) Wcale nie musiales zmieniac na DDR333. W sklepie Ci wcisneli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 cos ty <span style="color:red;">[ciach!]</span>a z tymi postami porobił pokasuj to!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Usunąłem te posty, ale MicJes dostajesz ostrzeżenie. Nie polecam takich zabaw bo z reguły kończą sie BANem :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Tych DDR333 to mi nie wcisneli tylko zostało mi z PIV które zjarałem. A na starej nie chcieł wstawać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Płytę zmieniaj. Nie zastanawiaj się nawet. MSI to inna jakość. Wiem bo kiedyś miałem, a ostatnio jechałem na VTA3. Temperaturkę masz wręcz zadziwiająco niską, więc się nie przejmuj. Tylko, że jak dajesz fsb 150 dla procka to wzrasta i dla pozostałych podzespołów. Znam tego ECS jak własną kieszeń i wątpie, żeby proc na 150 fsb pochodził godzinkę w prime95 i się nie posypał... (autopsja) Sam jestem ciekaw jak twój sobie da radę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Tych DDR333 to mi nie wcisneli tylko zostało mi z PIV które zjarałem. A na starej nie chcieł wstawać. jezeli dobrze zrozumialem to nie chciala ci sie plyta wlaczyc przy pamieciach ddr266 z procem 2400+ ,a chodzila z 1800+ 8O albo cos skopales ,albo ECS cos znowu skopal :P plyte wymieniaj na MSI jak to za beczke browara tylko nie przezyj szoku bo tam bedzie mozna mnoznik zmieniac (jak ustawisz na inna wartosc to wystartuje z innym mnoznikiem - nie tak jak na Intelu :P ) uwazaj z mnoznikami,plyta sama powinna dac mozliwosc zmiany na wyzsze niz 12.5x ,ale ze to MSI to cholera wie i w razie jakis problemow wstap na temat o mnoznikach >12.5x po niezbedne tabelki (np. 7x = 15x ;7.5x = 22x ; 8x = 16x ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 a po co mu mnożnik powyżej 12.5 ??? lepiej FSB podjechać. a MSI będzie duuużo lepsza od tego ECS'a. i wtedy DDR 333 będą spox. chociaż uważam że coś solidnie nakopałem że ddr 333 nie chciały na 266 chodzić. a amd to więcej frajdy niż intel ale jak kto woli. niektórzy zatrzymali się na p4 :D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...