reed Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Moze polecicie pare ciekawych i wartych ogladniecia horrorkow ? (najlepiej jakby wyszly na DVD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 jak nie ogladalem jeszcze zadnego strasznego horroru :/ nie wiem czy takie wyszly ale z tych co ogladalem moge polecic Ring 1 (USA) japonski podobno bardziej straszny - nie ogladalem :/ Blair Witch Project 1 - jak sie oglada pierwszy raz to trzyma fajny klimacik :) Red Rose - raczej mniej straszny film i troche przydlugawy ok 4h :twisted: pozniej moze cos jeszcze wymysle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 blair witch project stygmaty end of days Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 The Ring ogladalem wlasnie wczoraj, ale to IMO thriller raczej niz horror, nie podpasil mi jednak. BWP ogladalem, dziwne to i pokrecone :wink: STIGMATA tez ogladalem, OK Poogladalbym cos naprawde "strasznego" z ciekawymi efektami i zaczepistym dzwiekiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 moze smakosz milczenie owiec hannibal czerwony smok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Reed powiem Ci smutna prawde. Wszystko zalezy od punktu widzenia, a z mojego widac, ze juz nie ma horrorow. Wszystko przeszlo z wiekiem. Majac powiedzmy 10 lat, to byl dygal strasznie (np. Koszmar z ulicy wiązów). Teraz to juz mnie jakos nic nie straszy. Owszem jakas scena moze powiac groza, ale zeby sie chowac pod poduszke to juz raczej nie :). Wczoraj widzialem Seven Days To Live. Przedwczoraj Session 9. Klimacik bardzo fajny, ale jak juz mowilem wszystko sie kwalifikuje co najwyzej na thriller. Co by tu jeszcze polecic hmmm... Anatomia, Hole (szczegolnie polecam), House On Hanunted Hill, Mothman Prophecies (tez szczegolnie polecam :)), Panic Room. Zaznaczam, ze to nie sa horrory, bo takich juz nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Masz calkowita racje Sedah, nie chodzi mi o to zeby sie przestraszyc, w moim wieku troszke trudno by mi bylo dygac na filmie :) Poprostu chcialbym cos ciekawego, nie jakas kaszane z milionami zombi i banda cycow z pilami lancuchowymi. Postaram sie poogladac Twoje propozycje, thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 28 days later Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 28 days laterkaszana :? rownie dobrze mogli to nazwac resident evil 2 i tez by bylo dobrze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Jedyny Horror przy którym się naprawdę bałem to OMEN... ale na pewno już oglądałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Ja polecam takie filmy moze nie ktore z nich to staracie ale mi sie podobaly :): Braindead (martwica mozgu) - niech bedzie ciemno, cicho a ty badz po kolacji, to bedziesz mial efekty specjalne :P polecam (po filmie bedziesz mial z niego zwale) Egzorcysta :) 13 duchów 6 zmysl Omen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Slugs The Movie Maszyna SMierci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Crade of fear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 zajebisty film Ghost Ship po prostu boski zakochalem sie w nim. 3ma klimat az do konca ale czy horror hmm... triller ale po prostu zajebisty wyqurwisty ;=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Sprawdź Inni (the Others) rządzi Inni Wesa Cravena Martwica mózgu Darkness Falls Darkness Evil Dead 1,2 Ukryty wymiar (Event Horizon) Night of the living dead Dog Soldiers The Thing Carpentera The Stand Stephena Kinga It Stephena Kinga Dream Catcher Stephena Kinga Children of the corn tez Kinga Ring 0,1,2 Hellraiser 1-6 Sleepy Hollow Lost Souls Bad Taste Fear dot com Long time dead the Bones Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Kairo (jap.) - zero krwi i flaków ale klimat b.dołuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 hannibal czerwony smok ? kaszana, można by to również nazwać Z Archiwum X 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 dom na nawiedzonym wzgórzu 13 duchów darkness darkness falls rose red ale najlepsze są te stare: martwe zło (1 i 2... 3 to komedia troszke) martwica mozgu eliksir kostnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Noc minionego lata Noc następnego lata Krzyk 1,2 (3 to kaszana wg mnie, imho nie jezt zbyt dobt) TO i TO 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugneth Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 wczoraj obejrzalem filmik, House of 1000 corpses, nazwa mowi wszystko ;], ale ogolnie film jest spoko, wyrezyserowany przez Roba Zombie, muzyka rowniez jego, film troszke wjezdza na psyche przez dosc czesto zmieniajace sie dziwacznie kolorowe obrazy ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 z mojej strony to polecam "dom na nawiedzonym wzgórzu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Sprawdź Inni (the Others) rządzi Inni Wesa Cravena Martwica mózguDarkness Falls Darkness Evil Dead 1,2 Ukryty wymiar (Event Horizon) Night of the living dead Dog Soldierss IMO te powiekszone to raczej zasługooje na miano komedi :twisted: bardzo dobrej komedi. reed jak chcesz miec cos z fajnym dzwiekiem to polecam Jeepers Creepers ew jak sobie załatwisz Jeepers Creepers 2 :) (2 zapowiada sie ciekawiej od 1) , oprocz tego teksanska masakra piła łancuchową, Wrong turn oba z 2003r aha i zapomniał bym o całkiem sympatycznie zapowiadajacym sie FREDDYvsJASON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ja polecam : Gohst ship Oszukac przeznaczenie (czesc 1 i 2) Prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e filmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Event Horizon horror/sf naprawde sympatycznie sie oglada :D W sieci mam dwoch maniakow Horrorow 200 szt lezy na cd :D tylko ze oni ida w strone Gore ale dzien w dzien jakis filmik pojawia sie do sciagniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Sprawdź Inni (the Others) rządzi Inni Wesa Cravena Martwica mózguDarkness Falls Darkness Evil Dead 1,2 Ukryty wymiar (Event Horizon) Night of the living dead Dog Soldierss IMO te powiekszone to raczej zasługooje na miano komedi :twisted: bardzo dobrej komedi. reed jak chcesz miec cos z fajnym dzwiekiem to polecam Jeepers Creepers ew jak sobie załatwisz Jeepers Creepers 2 :) (2 zapowiada sie ciekawiej od 1) , oprocz tego teksanska masakra piła łancuchową, Wrong turn oba z 2003r aha i zapomniał bym o całkiem sympatycznie zapowiadajacym sie FREDDYvsJASON Jezu jak ja czekam na Freda i Jasona premiera w usa 15 sierpnia trailer ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 tez sobie poglondam cobnieco ;] bo od czasu Ghost Shipa nie widzialem dobrego filmu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 "Pod Wodą" (Below) - bardzo dobry film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Ja wiem, że o gustach sie nie dyskutuje, ale ghost ship to bardziej przypomina mi bajkę z duszkiem Kacprem niż horror. Moim zdaniem bardziej godny uwagi jest 28days later (thiller) - nie będe go nazywał horrorem bo zaraz się ktoś oburzy :-) No i oczywiście KRĄG. Lepszego filmu nie widziałem. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 z mojej strony to polecam "dom na nawiedzonym wzgórzu" ja polecam : Gohst ship Oszukac przeznaczenie (czesc 1 i 2) Prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e filmy TRUE TRUE :) !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Ja wiem, że o gustach sie nie dyskutuje, ale ghost ship to bardziej przypomina mi bajkę z duszkiem Kacprem niż horror. Moim zdaniem bardziej godny uwagi jest 28days later (thiller) - nie będe go nazywał horrorem bo zaraz się ktoś oburzy :-) No i oczywiście KRĄG. Lepszego filmu nie widziałem. 8) Ja wiem, że o gustach sie nie dyskutujeale IMO to na obejrzenie w Ghost ship zasluguje tylko pierwsza scena (blood is on the dance floor) reszta to zenada (najgorszy film z Byrnem jaki widziałem) 28 dni słaby i nudny(angielskie flaczki z olejem) jedynie ring ciekawy sory kucyk ze uczepilem sie akurat twojego postu ale w koncu ktos podzielił mije zdanie co do ghost shipa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...