nrl Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Kumpel ma nagrywarkę Lite-ON 48246s i ma następujący problem: Gdy przenosi ją do mnie lub do kogoś innego to Windows XP po 2s po wykryciu komp się restartuje i tak w kółko, póki się nie wgra windowsa od nowa na tej nagrywarce. Dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 miałem tak na celeronie 333 i cedeku samsung x32 na win98 ale nie wiem co to. jakiś konflikt sprzętowy obstawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 A próbowałeś uruchamiać system w trybie awaryjnym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Ja mam taką wypalarę i ten problem nie występuje Zainstalowałem ją pod win xp prof na miejsce padniętej LG GCE 8160B (16/10/40) i nic takiego nie doświadczyłem, może się gryzie z czymś w kompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 sproboj podlaczyl nagrywarke zamiast cdromu a cdrom odlacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Ja mialem identycznie :!: Rozwiazanie za to bylo po prostu dziecinne... okazalo sie ze zarowno DVD jak i nagrywara byly ustawione na SLAVE :roll: . Po przestawieniu wszystko teraz gra idealnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 A próbowałeś uruchamiać system w trybie awaryjnym? Próbowałem i nic nie pomogło. :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 sproboj podlaczyl nagrywarke zamiast cdromu a cdrom odlacz Mam tylko nagrywarke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...