brusse 9 Report post Posted January 8 Witam , chciałem użyć starego routera z modemem adsl do zrobienia małej sieci i udostępnienia drukarki bo nie miała wifi a można było ją wpiąć w lan, odkopałem starego bt huba 2.0 i wszystko działa w miare fajnie poza tym że gdy na komputerze który jest podłączony po kablu dodatkowo chciałbym udostępnić po wifi(mam dwie karty sieciowe) neta z tel i gdy jest i lan i wifi połączone to nie widzi neta tylko bthub wywala caly czas swoja stronę z komunikatem ze brak polączenia. Jak to ogarnąć żeby brał neta z wifi gdy jest wpięty do lan i czy da się pozbyć jakoś tej strony bo się wyświetla za każdym razem gdy się połączy z wifi routera Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zabuza 774 Report post Posted January 9 Trasy statyczne trzeba zrobić. Chyba że udostępniasz poprzez Windowsa to zmostkuj połączenia sieciowieWysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
brusse 9 Report post Posted January 13 Ok na wifi zaznaczylem udostepniaj polaczenie innym i dzial dzieki Quote Share this post Link to post Share on other sites