mmardok Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Witam, chciałbym zobaczyć czy komp chodzi stabilnie i oto moje pytania: - skąd ściągnąć prime95 ? - jak ustawić tam, żeby np. test chodził przez 10 godzin (ten co daje 100 % wykożystania procka) a po tych 10 godzinach wyświetlił raport, ile błędów i ile alarmów itp. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Jak to skąd ściągnąć? Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 mmardok może najpierw śxciągnij ten progs - linka nie podam bi nie jestem google/filemirrors. A co do programu to tam się nic nie ustawia. Masz tylko 2 testy to wyory - self test i torture (czy jakoś tak się to pisze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmardok Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Cytat mmardok może najpierw śxciągnij ten progs - linka nie podam bi nie jestem google/filemirrors. A co do programu to tam się nic nie ustawia. Masz tylko 2 testy to wyory - self test i torture (czy jakoś tak się to pisze) Już mam, a czym sie rożnią te testy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 benchmark t benchmark, a torture test meczy procesor i sprawdza stabilnosc. ja najpierw wlaczam benchmark, jak jjest niestabilny system, to wywala na benchmarku tez, a nie ma zwisow zazwyczaj sciaga sie z www.mersenne.org/prime.htm BTW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...