makek1 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 :( mam płyte główną as rocka pe pro i procka celeron 1.7.moim problemem jest to że płyta nie pozwala mi wejść w biosie do opcji podkręcania mam nadzieje żę mi pomożecie.Oczywiście w opcji advanced jest możliwość kręcenia ale podpisana LOCKED czyli nie dostępna.Jeśli ktoś ma pomysły to czekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Według tego masz tę możliwość w Advanced. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Albo masz psikusa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makek1 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 opcja ta jest w advanced lecz jest niedostępna myśle żę ma to związek z jumperami na płycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makek1 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 co to znaczy psikus?????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Według manuala do mobo nie ma na płycie jumperów. Pozostaje poszukanie nowego biosa i modlitwa, że uwzględnili w nim opcję zmiany FSB, bo to wygląda, jakby po prostu płyta rozpoznawała FSB i tyle -- bez możliwości zmiany. Już tak było w jakimś AsRocku chyba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 nowy bios nie załatwia sprawy pomuzcie czlowiekowi zeby mial te fsb wiecej niz 100 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 cpucool/cpufsb probowales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Jeżeli wszystko zawiedzie zawsze możesz napisać maila do tech supportu asrocka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makek1 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 maila wysłałem tym od supportu i żadnej odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velos Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Jak w ciagu tygodnia odpowiedza to mozesz sie cieszyc ze szybko bylo. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...