voo Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Komp sie po prostu calkowicie wylacza, z tym ze power led nadal sie swieci... Zdazylo mi sie to dwa razy od wczoraj, raz podczas grania w gtaVC i drugi - normalna praca systemu, nie wiem czy to wina zasilki :/ Fortron 350W z podpisu. Napiecia trzyma wzorowo, tak jak dawniej. Nic nie zmnienialem ani w ustawieniach, ani w konfigu, temperaturki w normie, mial ktos podobny przypadek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 sugerowałbym zasilacz, najlepiej gdybyś podłączył inny zasilacz i zobaczył co się będzie działo bo jak na razie to za dużo niewiadomych żeby cokolwiek wykluczyć. Miałem kiedyś przypadek że radiator na procku był wciśnięty na siłe pomiędzy kondensatory (jeden z nich się stykał z radiatorem) i raz na jakiś czas mi się wykładał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 sugerowałbym zasilacz, najlepiej gdybyś podłączył inny zasilacz i zobaczył co się będzie działo bo jak na razie to za dużo niewiadomych żeby cokolwiek wykluczyć. Miałem kiedyś przypadek że radiator na procku był wciśnięty na siłe pomiędzy kondensatory (jeden z nich się stykał z radiatorem) i raz na jakiś czas mi się wykładał... Jest to calkowicie przyopadkowe, dzis specjalnie siedzialem przed kompem 4h robiac to co zwykle i nic sie nie stalo... hmm dziwne :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Wiem co może być przyczyną!!! Kumpel miał podobny problem i okazało się że w jednym miejscu pękła płyta główna, w okolicach mosta południowego, gdy komp pracował normalnie a on lekko przycisną płyte to komp się wyłaczał albo restartował. Albo jak komp się nie właczał a on lekko wygią płytę to zaskakiwał. (uszkodzenie to niebyło widoczne) Włącz kompa i lekko przycisnij w róznych miejscach płytę główną, może to to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...